Početna Showbiz Skinula sam se i zaskočila ga: Zlata Petrović ne može bez intimnih...

Skinula sam se i zaskočila ga: Zlata Petrović ne može bez intimnih odnosa, ne bira ni vrijeme ni mjesto, a najviše uživa na ovom!

Zlata Petrović nedavno je priznala da je imala dosta veza sa oženjenim muškarcima, ali da im nikada nije pravila problem. Zbog ovih izjava, Zlatu su mnogi kritikovali, a pjevačica je odlučila da više ne priča o tome, već samo o iskustvima i mjestima na kojima je vodila ljubav.

Zlata je riješila da sada priča samo anegdote zbog kojih će je manje osuđivati:

– Pošto su me osuđivali zbog šema s zauzetim muškarcima o kojima sam ranije pričala, ne smijem više da lajem na tu temu, ali opet svima je zanimljiva ta moja strana. Imala sam veza i veza kad sam bila mlada, a kad se već priča o se.su, bolje da ga ima nego da ga nema – priča Zlata koja voli s.ks, ali najviše u krevetu.

– Nisam ja previše eksperimentisala, ja sam za krevet, ali desilo mi se da sam imala s.ks u kolima usred bijela dana. To je bilo na jednom parkingu, s mojim tadašnjim partnerom, na putu pored šume, sokače, takoreći slijepa ulica. Skinula sam se i zaskočila ga. Niko nije mogao da nas vidi, zato smo se i opustili. Pritom je kratko trajalo, pa se nisam plašila.

Petrovićka je više puta objasnila i da nije “velika umjetnica” u spavaćoj sobi, ali da se muškarci, i pored toga, lijepe za nju.

– Više puta sam rekla da nisam neka umjetnica u krevetu, ali sam oduvijek ženstvena. To je najviše privlačilo muškarce. Zato su me htjeli. Valjda sam uvijek bila iskrena i govorila šta hoću, a šta neću. Nisam zavlačila, ako nam je lijepo, hajde da se družimo, ako nije, razlaz! Nikad se nisam vezivala za one što su mačo-muškarci, više sam se lijepila za prosječne. Nikad nisam imala određeni tip muškarca kao što neko, recimo, voli crne i visoke momke. Meni je svaki bio lijep na svoj način. Dešavalo se da moje drugarice vrište od smijeha kad im kažem da mi se neko sviđa, ali kad se pojavi hemija, meni nije smiješno. Nije bitno kako se dvoje slažu u krevetu. Ako nema povjerenja i prijateljstva kad iz kreveta izađemo, onda ništa nije važno, bolje da se razilazimo – priča pjevačica.

Ja sa Pejom, Hasanom i sinom imam otvoren odnos. Tu smo za sve teme, ne postoji ništa što je sramota i mislim da svaka porodica tako treba da funkcioniše. Kad počnu stvari da se kriju i bacaju pod tepih, onda nastaju problemi. Smatram da sam srećna žena jer imam one najvažnije pored sebe, prijatelje i posao koji volim. Šta da tražim više, bila bih samo neskromna.

Petrovićka kaže da je s bivšim supružnicima i danas kao prijatelj, te i da se trudi da ne misli na ružne trenutke.

– Sa svojim bivšim muževima sam uvijek bila dobra i više od toga jer nisam željela da moja djeca doživljavaju bilo šta ružno zbog roditelja ili da, nedajbože, plaču, kao što sam ja plakala kad sam oca upoznala sa 20 godina. Život je previše kratak i toliko je glupo biti s nekim u svađi, a pogotovu s nekim koga si volio. S nekim ko mi ne prija i ne odgovara ja se ne svađam, nego ga samo zaobiđem u širokom luku. A to što sam obojici muževa najbolja bivša žena je valjda i zbog toga što se dajem 100 odsto u svemu. I kad ljubim, kad volim i kad spavam s nekim – tvrdi pjevačica.

Zlata Petrović pomutila muškarcima um stajlingom: Pjevačica u nikad vrelijem izdanju, mnogi neće ostati imuni na ove vrele kadrove!

ekskluziva.ba