Početna Vijesti PRONAŠLI SMO JEDAN JEDINI PROFIL BRAJANA VOLŠA KOJI POSTOJI: Piše svašta, obratite...

PRONAŠLI SMO JEDAN JEDINI PROFIL BRAJANA VOLŠA KOJI POSTOJI: Piše svašta, obratite pažnju

Njegova supruga je često objavila fotografije i video zapise sa porodicom, prijateljima i kolegama i prizorima sa putovanja, dok je Brajana bilo veoma teško pronaći

Iako mediji iz dana u dan plasiraju nove informacije o slučaju nestanka Ane Volš, o njenom suprugu Brajanu ne zna se mnogo.

Ana je bila prilično aktivna na društvenim mrežama, a sa druge strane, Brajan za razliku od toga nema niti jedan profil. Njegova supruga je često objavila fotografije i video zapise sa porodicom, prijateljima i kolegama i prizorima sa putovanja, dok je Brajana bilo veoma teško pronaći!

Naime, jedina platforma na kojoj postoji Brajanovo ime jeste Linkedin. Profil je zaključan, a na slici se vidi nasmejani Brajan.

Čime se bavi Brajan Volš?

Kako je napisao, on je „finansijski direktor i suvlasnik kompanije LETS: Leadership & Effective Teamvork Strategies“.

Njegova stranica na LinkedIn-u kaže da je pre toga bio glavni finansijski direktor za Capital Letters Consulting i to 10 meseci, a prethodno „međunarodni poslovni strateg“ za Ten Sail Consulting više od pet godina u oblasti Velikog Bostona.

Podsetimo, Brajanu Volšu je određena kaucija od 500.000 dolara, i optužen je za obmanu istražitelja u vezi sa nestankom njegove žene.

U njihovoj kući su pronađeni tragovi krvi u podrumu, a on je slagao policiju o svojim kretanjima u prvim danima Nove godine.

Troje maloletne dece ovog para trenutno se nalazi pod starateljstvom socijalne službe Masačusetsa.

espreso.co.rs