Početna Vijesti Ovo je kuća u kojoj je Ana viđena posljednji put: Nestala Beograđanka...

Ovo je kuća u kojoj je Ana viđena posljednji put: Nestala Beograđanka živjela u vili vrijednoj milion dolara!

Kuća sa četiri spavaće sobe u Kohasetu, postala je centar forenzičke pretrage nakon što je prijavljen nestanak 39-godišnje majke troje djece, a istražitelji su pronašli slomljeni nož i tragove krvi u podrumu kuće.

Fotografije kuće u Bostonu u kojoj je nestala Ana Volš živjela sa svojim mužem i troje djece objavio je portal Radaronline.com – što je dovelo i do istrage ub.stva.

Anin suprug, Brajan Volš (47), nalazi se u okružnom zatvoru pod optužbom da je obmanuo istražitelje koji pokušavaju da lociraju Anu, čiji je nestanak prijavljen 4. januara 2023. – tri dana nakon što je zapravo nestala. Kuća, vrijedna više od 1,04 miliona dolara, ima kamin, otvorenu kuhinju, bazen, ogromne plafone, navodi se na sajtu Zillov.

Fotografije unutar kuće je uslikao fotograf Njujork posta su nastale nakon Aninog nestanka. Na njima se vidi boca šampanjca na kojoj je Ana napisala jarko crvenim slovima poruku.

“Vau! 2022…Kakva godina! Pa ipak, mi smo i dalje ovdje i zajedno! Učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo autori naših života…hrabrost, ljubav, istrajnost, saosjećanje i radost. S ljubavlju, Ana”, stajala je optimistična poruka, naškrabana na kutiji šampanjca Lanson Noble Cuvee. Gem Mutlu, koji je prisustvovao dočeku Nove godine, rekao je za VBZ-TV da je napustio zabavu u 1:30 ujutro i da je sve izgledalo normalno. “Dosta se radovala Novoj godini. Nije bilo naznaka bilo čega osim proslave Nove godine”, otkrio je on.

Volš je rekao istražiteljima da je Ana napustila dom u 6 ujutru 1. januara 2023. i otišla na aerodrom da bi prisustvovala hitnom sastanku u Vašingtonu, gdje je radila kao agent za nekretnine. Fotografije Njujork posta takođe su pokazale dva američka pasoša na radnoj ploči u kuhinji, zbog čega se pretpostavlja da je možda htio da otputuje.

Kao što je RadarOnline.com izvjestio, Ana, njena sestra i njena majka su pisale pisma saveznom sudiji Masačusetsa koja su dozvolila Volšu, koji je 2021. godine bio osuđen za prodaju lažnih djela Endija Vorhola trgovcu umjetničkim djelima, da nastavi da živi kod kuće dok ne dobije izricanje kazne.

ekskluziva.ba