Početna Vijesti Majka Ane Volš otkrila tajnu kćerkinog prvog braka: Pojavila se i fotografija...

Majka Ane Volš otkrila tajnu kćerkinog prvog braka: Pojavila se i fotografija bivšeg muža nestale Beograđanke!

Milanka Ljubičić, majka misteriozne nestale Beograđanke Ane Volš (39) koja je nestala 1. januara u američkoj državi Masačutes kaže za Kurir da je njena kćerka bila udata prije Brajana Volša (48) koji je u nedjelju uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu.

Podsjetimo, Ana Volš nestala je 1. januara oko četiri sata ujutru kada je izašla iz porodične kući u američkoj državi Masačusets. Svakodnevno isplivavaju novi detalji o njenom životu u Americi, pa su tako američki mediji došli do saznanja da je Ana prije braka sa Brajanom Volšom, koji je jedini uhapšen zbog povezanosti sa njenim nestankom, imala još jedan brak.

Na pojedinim američkim portalima i društvenim mrežama pojavila se čak i fotografija muškarca u uniformi kuhara, za koga pojedini tvrde da je Mark Knip, Anin prvi suprug. Međutim drugi korisnici mreža, tvrde da muškarac sa fotografije nije Anin prvi muž.

Kurir je razgovarao sa Milankom Ljubičić, majkom nestale Ane, a ona je potvrdila da je prije Brajana imala drugog zeta.

– Moja Ana je bila udata prije zeta Brajana i taj brak je kratko trajao, a ne bih ga ni komentarisala. To je baš bilo davno, nema nikakve veze – kaže Milanka i nastavlja:

– Njena ljubav je bio Brajan, kom ja i dalje vjerujem, jer sam vidjela da je izjavio nakon nestanka da je ona dobro. Ne znam engleski, a Brajan ne zna srpski, pa smo teže komunicirali, ali mu vjerujem. Pa, on mi je spasio život – kaže Milanka.

Američki mediji prenijeli su da se Brajan Volš, koji je u nedjelju uhapšen zbog ometanja istrage američke policije o nestanku njegove supruge punih 12 godina liječio u psihijatrijskoj ustanovi, a otac ga se odrekao i nije želio da čuje za njega do svoje smrti.

Kako prenose američki mediji, iako se za sada sumnjiči samo za ometanje istrage, policija posjeduje sve više dokaza da je Volš suprugu ubio u podrumu kuće, zatim njeno tijelo raskomadao, zavio u tepih i u svom automobilu odvezao 76 kilometara dalje na deponiju, na kojoj se otpad uništava i od njega se proizvodi struja.

ekskluziva.ba