Početna Rijaliti Maja je iz intimnih organa izvadila tabletu i stavila u usta: Karađorđe...

Maja je iz intimnih organa izvadila tabletu i stavila u usta: Karađorđe brutalno o starleti, objelodanio sve njene tajne!

Pošto njegova kćerka Aleksandra Subotić ne želi da se oglašava otkad je Maja bila s njenim mužem Pecom Raspopovićem, Karađorđe je odlučio da on bude taj koji će otkriti sve tajne starlete, koja je pokušala da njegovoj kćerki rasturi brak.

– Gledao sam snimak na kom Maja iz intimnih organa vadi neku tabletu, za koju sumnjam da je ek.tazi ili neka slična dr.ga, i stavlja je u usta! Zato me i ne čudi što mi je Aleksandra rekla da je Maja konzumirala k.kain. Ja je nisam vidio, ali moja kćerka jeste – kaže Karađorđe na početku razgovora.

On dodaje da je Majina afera sa Pecom negativno uticala i na njegovog unuka Jovana. Karađorđe tvrdi da je dijete, prije nego što mu je otac prevario majku, pričalo razgovjetno, a da je poslije očeve preljube počelo da muca.

– Dijete je istraumirano zbog Pecine i Majine veze. Ranije je lijepo izgovarao riječi, a onda je počeo da zamuckuje. Znao je da kaže mama i tata, a sada to ne čini. Povukao se u sebe, osjećao je da nešto nije u redu – priča Subotić i kaže da ga je unuk ranije obožavao, a sada neće da ostane sam sa njim:

– Dijete je konstantno u strahu, čak i od mene. Plače kad me vidi, neće kod mene, a ranije je htio. Zvao me je telefonom i govorio: “Deda.” Jedan dan sam ga poveo da mu pokažem mačku, koju inače voli, a on se uplašio. To su te posljedice. Zbog toga sam najviše ljut na Pecu, što nije mislio na dijete, što je zapostavio dijete.

Subotić se osvrnuo i na Majine priče da je Aleksandra Peci oprostila preljubu zbog se.sa i novca.

– A šta, moja Aleksandra ne može da ima se.s sa nekim drugim, pa mora sa njim? To nije tačno, nego je Maja ozlojeđena. Ona je grabljivica koja je izgubila moralna načela. Pričala je da se Aleksandra bavila vradžbinama, a zapravo je ona to radila. Pa kako je drugačije pridobila Pecu? Na izoperisane grudi i ostale dijelove tijela i lica? Na sreću, Peca je na vrijeme vidio da je napravio budalu od sebe. Povrijedio je Aleksandru zarad malo zabave, a znam da mu je do moje kćerke stvarno stalo – priča Karađorđe i objašnjava kako se Aleksandra osjeća poslije svega:

– Iz svega je izašla kao pobjednik, a tako se i osjeća. Dobila je borbu protiv Maje. Žrtvovala se zarad djeteta, a ne zbog novca, kako Maja kaže. Da joj je bila bitna materijalna strana, mogla je da promijeni partnera, jer je imala mnogo ponuda! Ali vratila se Peci zbog Jovana! Međutim, neće ona njemu izdaju nikada oprostiti, neke stvari su neoprostive.

Karađorđe kaže da Kristijan Golubović laže da ga je pretukao u mladosti:

– Kada smo bili sedmi razred, tukli smo se na nagovor njegovog oca u Milana Rakića. Taman kada je bio na mojim koljenima, savijen, izvukao mi se iz jakne i udario me u facu. Tada smo prestali da se bijemo. Ali ako hoće da provjeravamo ko je jači, pozivam ga na boks meč, pa da izmjerimo snage.

ekskluziva.ba