Početna Vijesti Klupko se odmotava! Oglasila se najbolja prijateljica Ane Volš: Ja sam bila...

Klupko se odmotava! Oglasila se najbolja prijateljica Ane Volš: Ja sam bila sa njom za Božić, svađali su se, ovo je razlog

Najbolja prijateljica Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi i za kojom se traga danima, Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i njen muž Brajan imali razmirice oko djece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

– Ja sam posljednji put bila sa njom u četvrtak uveče. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom djecom, to joj je bio prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se Ana plašila za svoj život ili da se osjećala nebezbijedno – kaže ona.

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla zbog posla da provodi više vremena sa djecom.

– Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvijek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je vjerovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posljedica samo loših i nesmotrenih odluka – rekla je ona.

Anina najbolja prijateljica usred intervjua nije uspjela da zadrži suze.

– Znajući to sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo – rekla je Alisa jecajući.

Inače, da podsjetimo, Beograđanka je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodičnoj kući u američkoj državi Masačusetsu, gdje je trabalo taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletjela za Vašington gdje je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage. Sa lisicama na rukama Brajan Volš našao se pred američkim tužilaštvom gdje je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljavan, ali i sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

(Kurir.rs/Blic)