Početna Rijaliti “ISPOŠTOVAĆU TE DOK NE NAĐEMO NEKOGA DA TE J**E!” Caru pala roletna...

“ISPOŠTOVAĆU TE DOK NE NAĐEMO NEKOGA DA TE J**E!” Caru pala roletna zbog Maje Marinković, brutalno je ponizio za cijeli život! (VIDEO)

Iako su do skoro bili u ljubavi, Filip Car i Maja Marinković ponovo ratuju.

Filip Car celo veče ratuje sa Majom Marinković i tera je iz rehabilitacije. S obzirom da Maja ne želi da ga ostavi na miru i non-stop ga prati po “Zadruzi”, Car je počeo da je vređa, međutim, ona se samo smejala na njegove opaske, što je njega još više razljutilo.

Car je u jednom trenutku otvoreno rekao Marinkovićevoj da je ne voli i da ne želi da bude sa njom.

– Ja sam ti posle napisao poruku da me ne zanimaš. Ja sam ti se javio da ne daješ izjave za mene. Ti i tvoj otac ste išli i davali izjave. Ja s osmehom mogu da se borim sa tobom. Imaš sreće što se sad napinjem i nerviram da tebi objasnim neke stvari. Ja ću da te razludim, treba da ceniš ovo. Treba da mi kažeš: “Ajde mi ostavi ovako poremećenu do sutra u rehabu. Paćenica sam i daj mi jedan osmeh, dok neko ne dođe da me j*be”. Ja ću da ispoštujem dok se ne snađemo da te neko j*be. Ti ne možeš da se skineš sa jednom k*rca dok ne dobiješ drugi. Ja isto ne mogu da se skinem sa jedne žene, dok ne dođe druga ili njih pet. Tebi ako je ponos da funkcionišeš kao muškarac, ti si nimfomanka. Jutros sa tobom razgovaram normalno, da ti treba neko zreliji da te vodi kroz život, a meni neko drugačiji. Ja nemam potrebu da se pravim pametnjaković, učio sam te neke stvari kao otac, brat i prijatelj. Hoćeš da se inatiš, a sa mnom inat prolazi jako loše. Ja sam rekao da mogu mozgom, k*rce,m, srcem, rečima, a vi birate kako ćete – kazao je Filip.

– Nemoj da uključim da protiv trebe idem mozgom, pa da te sarežem da ne znaš gde si. Ja sebe nerviram, tresem se, nije mi dobro. Ja umesto da se spremam za emisiju ja se napinjem i mučim. Budi dostajanstvena i uzmi svoje stvari. Budi korektna, ja želim promeni, promeni i ti sebe. Meni se na ovo ni k*rac više neće moći dignuti. Uhvatila si me, svaka čast. Moraš da znaš da kod mene svako ko je napakostio meni i porodici, uvek postoji 10-15% osveta, a veruj mi da sam ti se 5% osvetio. Ja se sad sa tobom raspravljam, a pametan dečko bi otišao u krevet kod Milice. Ja neću to da ti napravim, ceni to. Uzmi svoje stvari, idi u sobu i budi dostojanstvena. Hoćeš sutra? Evo neka bude sutra. Ako ti zavrtim mozak, napraviću ti čokolino – govorio je Car u svom monologu, dok je Maja ćutljivo ležala u krevetu.

republika.rs