Početna Rijaliti Car žestoko potkačio Aleksandru: Znam sedam muškaraca iz rijalitija koji su bili...

Car žestoko potkačio Aleksandru: Znam sedam muškaraca iz rijalitija koji su bili sa njom! Ona skočila kao oparena!

Rijaliti učesnik Filip Car odgovarao je na pitanja u emisiji “Pitanja gledalaca” i dotakao se njegovog odnosa sa Aleksandrom Nikolić.

Naime, Filip je istakao da njemu smeta njena prošlost.

– Ima istine u tom pitanju. Ali ne znači nužno… Ja sam njoj govorio da joj treba bolji muškarac od mene, a meni drugačija žena od nje. Nemam perspektivu. Nisam joj zamjerao baš puno neku njenu prošlost, nisam ni pričao o njenoj prošlosti, a previše znam – rekao je Car.

– Ja sam ispričala kako stoje stvari. Ja sam bila glupa i rekla te stvari, ostale djevojke ne. Mislim da njegova prošlost nije sjajna, bajna. I te kako je imao problema sa zakonom, optuživan za jako ružne stvari. Mislim da svako treba da krene od sebe. Da, mi nismo jedno za drugo. Ja sam za nešto mnogo, mnogo bole. Vjerujem da me sreća čeka u životu, ali kad izađem, uz nekog jakog muškarca, hrabrog. Meni ovo ne treba. Ovo što gledam posljednjih par dana nije mi bilo interesantno, ali jeste zadrugarima. Sad je blamantno. Evo, i da se krije nešto o meni, da sam ubila čovjeka, šta sam ja ovom čovjeku loše uradila? Ovo su klasični izgovori – odgovorila je Aleks.

– O mojoj prošlosti se sve zna i sve je rečeno. Šta god da se kaže, one nisu ništa, a ja znam svašta. To možeš fanaticima rijalitija, da ti daju koji dinar – rekao je Car.

– Davali Dejanu i meni, ali davali su i tebi – dodala je Aleksandra.

– Ja sam odrastao kako sam odrastao, rano otišao na ulicu. Za sve što sam optuživan mogu da ponovim, papiri su donijeti. Mediji su pisali o tome. Ni za jedno djelo nisam osuđen, jesam 10 mjeseci pravomoćno. Ne mogu da budem sa njom u vezi, jer ne vidim nijednu djevojku iz rijalitija u svom gradu, kao majku svoje djece. Znam napolju 7 muškaraca, 7 iz rijalitija koji su bili sa njom. Ne zanimaju me optužbe za Bujanovac, hapšenje u Turskoj. Tata mi je rekao da biram nju, drug mi je rekao. Džaba sve, ne mogu. Ja nisam folirant, ne mogu. Ne mogu da šetam za ruku sa njima, ne mogu da budem sa njima u vezi. Znam kako sam gledao papke koji su šetali ribe koje smo svi j….. – priznao je Car.

– Ona je bezobrazna, perfidna, lukava i kvarna, ali je mene poštovala, ali ne mogu. Ja sam to sve znao i u druženju, ali ne mogu. Rekao sam joj da ne treba da uđemo u vezi. Pet puta smo prekidali prijateljstvo prije veze, nismo uspjeli da se odupremo. Onda sam ušao u vezu, pa pobjegao, pa se vratio, pa pobjegao. Ne mogu! Vidim da će biti iz dana u dan sve ozbiljnije, da ću imati problem u glavi. Krenulo bi čupanje televizora, lomljenje šaka, gubljenje šaka. Meni su svi konflikti u početku bili zbog nje, sa Dragićem, Marinkovićem… Ima 7, 8 momaka sa kojima je bila u rijalitiju. Bila zaljubljena u Kristijana, bila sa Zloćkom, sa Janjušem, sa Tomom Panićem – priznao je Filip.

– I da je bio sa najvećom sveticom, isto bi joj nešto zamjerio. Filip Car ovako priča jer nema opravdanje, ne može da podnese kritike, pa se sad sjetio da sam imala život prije njega. A on nije imao život? Sve je znao prije ulaska u vezu – dodala je Nikolićeva.

ekskluziva.ba