Početna Vijesti Šok otkriće! Ana Volš imala brak prije Brajana: Ovako se prezivala, a...

Šok otkriće! Ana Volš imala brak prije Brajana: Ovako se prezivala, a onda je upoznala Brajana, bili su u tajnoj vezi?!

Ana Volš, koja je nestala u novogodišnjoj noći, upoznala je Brajana Volša 2008. godine. U to vrijeme bila je navodno udata i prezivala se Ana Ljubičić Knip i radila je u hotelu “Veatleigh” Berkširu.

Brajan Volš, sin poznatog bostonskog neurohirurga, često je izlazio po hotelima pa je tako i upoznao Anu Knip, piše Boston Globe.

Za Anu je to bila ljubav na prvi pogled, prisjetila se u sudskom izvještaju koji je podnijela u njegovo ime u slučaju umjetničke prevare. Međutim, ona je bila udata za čovjeka koji je radio kao kuhar u hotelu od kog se razvela 2014. godine, pokazuju zapisi. Ana Knip, je emigrirala iz Srbije i za stalno se preselila u Boston. 2015. godine i samo godinu dana nakon razvoda su se Ana i Brajan vjerili i vjenčali.

Godinu dana kasnije dobili su prvo dijete. Po svemu sudeći, Ana i Brajan su vjerovatno bili u tajnoj vezi i kada je ona bila u braku. Kako se može vidjeti na društvenim mrežama, ona je 2013 godine objavila sliku kako ljubi “nepoznatog” muškarca u obraz, a lice mu je isjekla kako se ne bi vidjelo. Komentari na tu sliku su još interesantniji. Jedna osoba joj je napisala da zna ko je na slici, a kada je Ana odgovorila upitno, uslijedio je komentar te osobe koji je glasio: “BW”. To su inicijali njenog sadašnjeg supruga Brajana Volša.

Anina majka je za medije rekla da je njena kćerka upoznala Brajana kada je čistila njegov apartman. Njih dvoje su se vjenčali u Srbiji i počeli da žive zajedno u bogatom primorskom predgrađu južno od Bostona. Međutim, njihova veza je počela da postaje toksična kako je vrijeme prolazilo. Prošlog marta, Ana Volš se zaposlila u “Tishman Speier-u”, velikoj firmi za nekretnine koja je, prema tužiocima, dala veliki porast plata i odlične zdravstvene beneficije, ali je takođe zahtijevala od Ane da radi u Vašingtonu. Tog mjeseca je kupila kuću u četvrti “Chevi Chase u DC-u” za 1,3 miliona dolara. Pravni problemi Brajana Volša spriječili su ga da joj se pridruži u Vašingtonu, rekao je njegov advokat u sudskom dopisu.

Dok je njegova žena išla na novi posao skoro 800 kilometara, Volš i tri sina preselili su se u kuću koju je iznajmila njegova majka u Kohasetu. On je tokom nedjelje brinuo o svojim sinovima. Takođe se brinuo o svojoj bolesnoj majci, koja je živjela sa njima kada njegova žena nije bila u gradu, navodi se u sudskom dopisu podnijetom prošlog juna.

U pismu sudiji, Diana Volš opisala je svog sina: “JEDINI razlog zbog kojeg ustajem ujutru. On je JEDINA osoba koja brine o meni i uvijek je tu za mene. Nažalost, nemam dobar odnos sa svojom snajom.”

Ipak, kako se 2022. završila, Volšovi su planirali da provedu novogodišnju noć zajedno, pozvavši prijatelja na večeru u njihov dom u Kohasetu. Prijatelj, Gem Mutlu, stigao je u dom Volšovih oko 20:30, rekao je za Globe. Na prilazu ga je dočekala nasmijana Ana. Brajan je skuhao večeru. Trio se zajedno fotografisao i razgovarao o budućim planovima. U jednom trenutku, jedno od djece je izašlo iz kreveta i pridružilo se grupi.

Noć je bila svečana i opuštena, rekao je Mutlu. Kada je otišao oko 1:30 ujutru, sve se činilo da je bilo u redu. Sljedećeg dana, rekao je Mutlu, poslao je poruku paru da im se zahvali na gostovanju. Samo Brajan Volš je odgovorio. Od tada se Ani gubi svaki trag…

ekskluziva.ba