Početna Vijesti Prijatelj Volšovog oca iznio šok detalje: Brajan je sociopata i veoma nasilna...

Prijatelj Volšovog oca iznio šok detalje: Brajan je sociopata i veoma nasilna osoba, pokušao je da ub.je policajce!

Brajan Volš, koji je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu u slučaju nestanka njegove supruge, Beograđanke Ane Volš, napao je policajce koji su pokušavali da razgovaraju sa njim 2019. godine za vrijeme istrage krijumčarenja antikviteta iz Kine, tvrdi prijatelj njegovog oca Fred Peskatore!

Kako prenose američki mediji Volš je, nakon što je izbačen iz testamenta oca poznatog neurologa Tomasa Volša, opljačkao imanje, uništio testament i sebe označio kao nasljednika.

“Svjedok sam iz prve ruke za šta je Brajan bio sposoban”, napisao je prijatelj Brajanovog oca Fred Peskatore u izjavi pod zakletvom iz 2019. podnijetoj u sudu tokom suđenja suprugu Ane Volš za prodaju lažnih slika.

“Vidio sam Brajana kako pokušava da prokrijumčari antikvitete iz Kine. Kada se Brajan sukobio sa policijom, uhvatio se za držač i bukvalno pokušao da ub.je četiri ili pet policajaca koji su došli da razgovaraju sa njim o njegovom zločinu. Brajan nije samo sociopata, već takođe veoma ljuta i nasilna osoba”, napisao je Peskatore, a prenose američki mediji.

Da je Brajan tokom života imao psihičkih problema govorio je i njegov psihijatar koji je naveo da je emotivno osakaćen čovjek. Podsjetimo, Ana Volš nestala je u novogodišnjoj noći, a njen suprug Brajan Volš prijavio je nestanak tek tri dana kasnije.

ekskluziva.ba