Početna Vijesti Isplivala SMS prepiska Brajana Volša na dan kada je Ana nestala

Isplivala SMS prepiska Brajana Volša na dan kada je Ana nestala

Prijatelji Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi, rekli su da je ona stalno obećavala da će se dogoditi “veliko iznenađenje” u novoj godini, i da su izuzetno uznemireni zbog njenog nestanka.

Majk i Mendi Silva su u posljednje četiri godine iznajmljivali svoj stan u Reveru u Masačusetsu od Ane i Brajana Volša, i družili su se sa parom.

U posljednjih šest mjeseci nešto nije bilo u redu, rekli su za En-Bi-Si Njuz.

Ana Volš je žurila da se riješi imovine, pa je prodala automobil i stan u kome su živjeli. Prodat je za gotovinu 28. ili 29. decembra, rekao je Majk Silva.

„Ništa se ne uklapa“, rekla je Mendi Silva.

U poslejdnjoj poruci koju je Silva primio od Brajana Volša 2. januara pisalo je:

„Srećna Nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Zagubio sam svoj telefon i moj sin ga je upravo pronašao“.

Nije bilo riječi o Ani, iako je njen muž rekao policiji da je tada već nestala.

U američkim medijima pojavile su se fotografije iz kuće porodice Volš. Kako je otkriveno, Ana je napisala jarkocrvenim slovima jezivu bilješku samo nekoliko sati prije nego što je nestala.

-Vau! 2022…Kakva godina! Pa ipak, mi smo i dalje ovdje i zajedno! Učinimo 2023. najbolju do sada! Mi smo autori naših života…hrabrost, ljubav, istrajnost, saosjećanje i radost. Ljubav, Ana“, glasi zlokobna poruka, ispisana na jednoj strani kutije šampanjca.

Na drugoj strani kutije piše: „Džem, Ana, Brajan 2023!, navodi New York post u članku gdje su objavljene fotografije Anine poruke.

Šampanjac se nalazi u trpezariji kuće u Kohasetu u kojoj su živjeli Ane i njen suprug Brajan Volš, a koja je netaknuta od zabave, kojoj je takođe prisustvovao porodični prijatelj Džem Mutlu.

Njihov prijatelj, inače i Anin nadređeni, je izjavio ranije da te noći ništa nije ukazivalo da će se nešto loše desiti.

– Grlili smo se, slavili i nazdravljali, zaista nije izgledalo da imaju nekih problema… – rekao je Mutlu za CBS.

Mutlu, a i Brajan su izjavili da je Mutlu otišao iz njihove kuće oko 1.30 poslije ponoći. Takođe, Brajan tvrdi da ga je supruga probudila nešto poslije 6 ujutru rekavši da mora hitno da ide u Vašington zbog posla i da je potom otišla na aerodrom. Tada ju je navodno i vidio posljednji put.

Međutim, ekskluzivne fotografije New York Post-a takođe pokazuju dva pasoša koja leže na radnoj površini kuće para.

Izvor: Espreso