Početna Rijaliti Dalilina paklena osveta Dejanu: Otkriva sve pikanterije o njihovom braku, promjeni vjere,...

Dalilina paklena osveta Dejanu: Otkriva sve pikanterije o njihovom braku, promjeni vjere, sukobima, a ovo će mu najgore pasti!

Dalila Dragojević najavila je snimanje serije “Zabranjena ljubav” koja se zasniva na njenoj ljubavi sa Dejanom. Snimanje serije kreće početkom marta, imaće 48 epizoda, a glavni akcenat biće na petogodišnjem braku sa Dejanom Dragojevićem.

Ona će objelodaniti sve detalje koji se ne znaju, šta je sve Dejan radio, kako se ponašao prema njoj i kakve je skandale pravio, kao i šta je pričao za svoju porodicu sa kojom nije kontaktirao punih pet godina.

– Ona je opasna, sve je smislila kako bi Dejanu vratila sve milo za drago. Ne može ona njemu da oprosti što što sada priča sve najgore za nju, a ona mu je toliko godina bila glavni oslonac u životu. Bukvalno su živjeli od njenog posla i zalaganja, sve je sama iznijela u tom braku. Zato sada hoće da mu se osveti nekim pikanterijama za koje samo njih dvoje znaju dok su živjeli zajedno u Gornjem Šepku.

– Otkriće sve njihove porodične drame i sukobe, svađe sa roditeljima i bježanja od kuće i šta je istina o promjeni vjere. Dejanu već nije dobro i zato želi da ubrza razvod, dok ga Dalila namjerno odugovlači i pomijera. Biće tu svega, publika je željna pikanterija, a Dalila ima svašta da iznese u javnost što do sada niko nije znao – otkriva izvor blizak voditeljki, dok je Dalila i sama potvrdila da će serija o njenom životu biti vrlo zanimljiva.

– Daću sve od sebe da to uspije i da kroz tu seriju bude prikazan cijeli život koji sam ja preživjela i kako je to funkcionisalo. Serija se zasniva na mom životu i što je najbitnije, scenario je počeo da se piše, radimo kasting i uskoro počinjemo snimanje. Prva sezona će imati do 48 epizoda i ako je prihvati publika, snimaće se i dalje. Otkriće se detalji koji se ne znaju o mom životu. Od djetinjstva pa sve do rijalitija. Ponosna sam na sebe i zahvalna za sve ljude koji su prepoznali moje talente. Što se tiče mijenjanja prezimena, ja sam i dalje Dragojević. Ostaviću prezime, da imate o kome da pričate i pišete. Zadržaću to prezime, samo ću dodati svoje – rekla je Dalila.

Dalila otišla da ugradi silikone, oglasila se iz klinike: Vrijeme je za promjene! (Foto)

ekskluziva.ba