Početna Vijesti U braku nestale Beograđanke ipak bilo trzavica: Otkriveno oko čega su se...

U braku nestale Beograđanke ipak bilo trzavica: Otkriveno oko čega su se svađali Ana i Brajan Volš

Nestanak Ane Volš rođene Beograđanke i majke troje djece iz grada Kohaseta u Masačusetsu, o kojoj se od 1. januara ništa ne zna uzburkao je srpsko-američku javnost.

POVEZAN VIDEO:

Ana Volš je misteriozno nestala nakon što je napustila svoj dom nedaleko od Bostona kako bi uhvatila let za Vašington rano ujutru 1. januara. Međutim, Ana, koja ima tri sina od 2 do 6 godina, nikada se nije ukrcala u avion, niti je stigla do aerodroma. Od tada je niko je više nije vidio, kao da je u zemlju propala. Uslijedila je opsežna potraga.

Među onima u Srbiji koji s velikom pažnjom, netremice, očekuju vesti s druge strane okeana, jeste i Milanka Ljubičić majka nestale Ane. Ona negira da je Ana bila u svađi sa svojim mužem Brajanom Volšom. Iako ne krije da je bilo trzavica.

– Jedino što vidim kako mogući razlog svađe je to što je ona željela da i djeca dođu kod nje u Vašiongton, ali Brajan pošto je još uvijek bio u tom sudskom procesu i pošto nosi nanogicu nije dozvolio da djeca idu… Eto jedino to bih mogla da navedem kao jedan od mogućih razloga za nesuglasice. Drugo ništa ne mogu da kažem. Uvijek su bili nasmijani raspoloženi – rekla je Milanka Ljubičić. Na pitanje da li se kćerka žalila na ponašanje muža, Milanka je odgovorila odrično i dodala:

– Ne, nije se žalila, ali jedino kad je došla u novembru požalila se da sve ovo sa Brajanom predugo traje, da je umjesto dva mjeseca ostao skoro godinu dana u toj iznajmljenoj kući i da joj nije prijatno da toliko putuje, a željela je da djeca budu sa njom – ispričala je majka nestale Ane Volš.

Podsjetimo, majka troje djece Ana Volš je nestala bez traga, a ono što je poznato jeste da je trebalo da ode u Vašington radi posla. Međutim, na taj let nikad nije stigla. Brajan Volš je prijavio nestanak svoje supruge u srijedu 4. januara, a istog dana je nestanak je prijavio i njen poslodavac.

Nešto kasnije Brajan Volš je uhapšen pod sumnjom da je dovodio u zabludu organe koji su istraživali Anin njen nestanak.

Sa lisicama na rukama Brajan Volš našao se pred američkim tužilaštvom gdje je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljivan, ali i sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

Kurir.rs/Informer