Početna Vijesti Pogledajte novi snimak Aninog muža Brajana Volša iz đus bara: Odao ga...

Pogledajte novi snimak Aninog muža Brajana Volša iz đus bara: Odao ga smuti od banane i kikirikija

Brajan Volš, suprug Beograđanke Ane Volš, koji je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu, kako prenose američki mediji, dan pošto je njegova supruga posljednji put viđena živa u kući, otišao je u jedan “đus bar” u kom se prodaju zdravi napici i naručio pet smutija. Video snimak pogledajte ispod.

Na video snimku koji se pojavio u medijima iz spomenutog bara 2. januara, vidi se kako korača kroz bar i naručuje piće. Prema računu, u baru se pojavio u 9.57 sati i poručio tri dječija, odnosno mala napitka od čokolade i putera od kikirikija i dva velika od kikirikija, banane i meda.

– Sjećam se da je stajao kod vrata, kod ulaza. Obično ljudi sjednu i komuniciraju međusobno, ali on nije otišao da sjedne. Samo je rekao svoju porudžbinu, sačekao je i otišao čim je dobio. Nije bilo neke interakcije niti razgovora sa njim – ispirčala je za američke medije radnica lokala. Otkrili su i da je račun platio kreditnom karticom, kao i da im je bio poznat jer je povremeno svraćao kod njih.

Inače, Volš je prije hapšenja u nedjelju bio u kućnom pritvoru i imao je pravo da napusti porodičnu kuću između 8 i 10.30 sati, kako bi djecu odveo u školu. U vrijeme kada je svratio u bar i naručio piće, nestanak njegove supruge još uvijek nije bio prijavljen. Tek dva dana kasnije, navodno su kolege iz firme u Vašingtonu prijavile policiji da se nije pojavila na poslu.

Zbog izjava koje se nisu uklapala se prikupljenim dokazima, između ostalog jer je tvrdio da je Ana Volš 1. januara iznenada morala da se vrati na posao, uhapšen je u nedjelju. Istražitelji su, međutim, utvrdili da nema dokaza da je ona uopšte izašla iz porodične kuće u kojoj je živjela sa mužem i troje male djece.U međuvremenu, policija je u podrumu kuće pronašla tragove krvi kao i polomljeni nož, a na deponiji udaljenoj nekoliko desetina kilometara i krvavi tepih, kese, kao i testeru.

– Otkriveno je i da je Anin telefon posljednji put lociran u blizini kuće 2. januara, na dan kada je Brajan Volš svratio u bar i kupio tri dječija i dva velika napitka pa se ne isključuje mogućnost da je Brajan suprugu ubio baš toga dana, dan uoči njenog povratka u Vašington – otkrili su istražitelji.

Američki mediji navode i da su tragovi krvi, kao i ljudskog tkiva otkriveni na pronađenim predmetima poslati na analizu kako bi se utvrdilo da li se podudaraju sa biološkim tragovima nestale žene.

Tokom prvog pojavljivanja pred sudom u Kvinsu, Brajan Volš je izjavio da nije kriv a sud mu je odredio kauciju u visini od pola miliona dolara u kešu.

Izvor: Kurir