Početna Vijesti “OVAKO FUNKCIONIŠE MAŠINA U KOJU JE BRAJAN BACIO ANU VOLŠ” – Spasić:...

“OVAKO FUNKCIONIŠE MAŠINA U KOJU JE BRAJAN BACIO ANU VOLŠ” – Spasić: Nema načina da se pronađe tijelo, od toga se pravi struja

Amerikanka srpskog porijekla Ana Volš nestala je bez traga u novogodišnjoj noći, a ovaj slučaj i dalje intrigira domaću i svetsku javnost.

Dok se na društvenim mrežama upućuju riječi podrške njenoj porodici i vjera da će biti pronađena živa, prije svih zbog svoja tri mala sina, posljednja otkrića policije ne slute na dobro.

Božidar Spasić, stručnjak za bezbjednost, gostovao je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gdje se dotakao nestanka Amerikanke.

Naime, on smatra da je njen suprug Brajan krivac, međutim, i dalje nema dovoljno dokaza. Takođe, Spasić osim što je naveo nekoliko mogućnosti o tome šta je moglo da desi. Naveo je i jednu specifičnu, gdje tijelo ne bi moglo da bude nikada nađeno.

– Njena tragedija se izgleda dogodila u kući i neko je kasnije odnio to tijelo. Postoji jedna teorija da je Brajan odneo to tijelo do jedne mašine za uništavanje. To je jedan ogroman vagon i pored je velika čelična ploča. Vi stavite stvari odnosno on je stavio nju koja je bila uvijena u tepih. Nema nikakvog nadzora, a i da ima kamera ne vidi se šta je tu. Taj tepih ide do te ploče i ostaci odnosno ta masa pada dole. Od te mase koja pada dole, recimo u Americi, pravi se sirovina za proizvodnju električne energije. Ako je to uradio onda nećemo pronaći tijelo. Ali je činjenica da policija veoma dobro vodi slučaj. Vi morate da idete tragovima. Ja sumnjičim muža, odmah da bude jasno. Ono što je dobro jeste da policija veoma dobro vodi ovaj slučaj. Ono što je interesannto i što je dobro što je on (op.a Brajan op.a) izolovan – rekao je Spasić.

haber.ba