Početna Vijesti Interpol joj diše za vratom, a ona pjeva pjesmu Lepe Brene? Najbolji...

Interpol joj diše za vratom, a ona pjeva pjesmu Lepe Brene? Najbolji prijatelj konobarice Miki objavio snimak koji je zbunio sve

Mustafa Mujo Osmanović, najbolji prijatelj Mirnese S. koja je osumnjičena za krađu milion eura u Nemačkoj i nalazi se na Interpolovoj potjernici ponovo je zaintrigirao javnost snimkom na kojem mu najpoznatija pljačkašica pjeva pesmu Lepe Brene.

Naime, Osmanović je na TikToku objavio snimak na kom vidno raspoložena Mirnesa pjeva pesmu „Biće belaja“, koju izvodi Lepa Brena.

„Piše Mujo iz Njemačke da ga jure strašne mačke, ali ne zna kuku njemu u kakvu je up’o šemu.Za to vrijeme u vajatu komšija mu vija Fatu“, čuje se na snimku.

@muhamedmujoomanovic♬ Originalton – Muhamed-Mujo Omanovi

Iako nije poznato kada je tačno nastao snimak, prašinu je podiglo to što ga je Osmanović postavio na svoj profil prije četiri dana. Takođe, ovo nije prvi put da od kada je raspisana potjernica za Mirnesom njen prijatelj objavljuje fotografije i snimke sa njom, a u nekoliko navrata je na ovoj društvenoj mreži govorio i o njihovom druženju.

Podsjetimo, Mirnesa, poznata i kao Miki, 14. oktobra je iz njemačke firme za transport u kojoj je radila ukrala milion eura. Policija je tada saopštila da traga za plavušom čije je tijelo prekriveno tetovažama, a nudi se i nagrada od 37.000 eura za informacije o njoj.

Vjeruje se da je Mirnesa imala pomoć u pljački, a njemački mediji navode da je možda novac ukrala za svog partnera.

krajina.ba