Početna Vijesti On nema milosti! Oglasila se prva žrtva muža Ane Volš: Ovim je...

On nema milosti! Oglasila se prva žrtva muža Ane Volš: Ovim je sve rečeno o Brajanu Volšu

Ron Rivlin, prva žrtva Brajana Volša, koji je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu policije o nestanku njegove supruge, Beograđanke Ane Volš, progovorio je za američke medije navodeći da je na njega ostavio utisak “proračunatog čovjeka, bez empatije prema žrtvama”.

Brajan Volš, podsjetimo, u vreme nestanka supruge imao je nanogicu za elektronski nadzor jer mu se sudi za prevaru Rona Rivlina, kom je, kako se sumnja, prodao falsifikat čuvenog umjetničkog dijela Endija Vorhola za 80.000 eura. Rivlini je, kako navode mediji, kolekcionar umjetničkih djela u Los Anđelesu i posjeduje svoju galeriju.

– Vidim ga kao vrlo proračunatog čovjeka. Moj utisak je bio da nema osjećaj odgovornosti, saosjećanja ili empatije prema meni i drugim žrtvama – rekao je Rivlin za američke medije. U prilog izjave Rona Rivlina, za čiju je prevaru Volš ranije priznao krivicu, idu i fotografije njegovog privođenja koje su obišle svijet, a na kojima je on nasmijan.

Slučaj prevare protiv Volša, ne dovodi se u vezu sa nestankom njegove supruge niti pritvorom u kom je od nedjelje, kada su istražitelji ponovo upali u njihovu porodičnu kuću, u kojoj su u podrumu pronašli tragove krvi kao i krvavi nož. Rivlin, koji je bio prva njegova žrtva, pošto istražitelji sve više vjeruju da je u novogodišnjoj noći ubio suprugu, rekao je i da je šokiran ovim dešavanjima i potragom koja je u toku.

– Mislim da je ovo veoma tužna priča, pogotovo ako uzmete u obzir da su je, kako izgleda, porodica i prijatelji veoma voljeli – rekao je Rivilin.

Potraga za Anom Volš i dalje je u toku, a posljednja informacija je da su istražitelji odnijeli kontejner koji je postavljen u blizini kuće njegove majke. Inače, sud je juče Volšu odredio kauciju od pola miliona dolara u kešu.

Izvor: Kurir