Početna Rijaliti NAPRAVIO TREĆE DIJETE U RIJALITIJU? IVAN MARINKOVIĆ PROMIJENIO SVE BOJE, UČESNICU ODMAH...

NAPRAVIO TREĆE DIJETE U RIJALITIJU? IVAN MARINKOVIĆ PROMIJENIO SVE BOJE, UČESNICU ODMAH ODVELI NA PREGLED: “POZLILO JOJ JE!

Učesnik “Zadruge 6” i rijaliti veteran, Ivan Marinković, pored toga što je poznat po svom oštrom jeziku, poznat je i po svom ljubavnom životu koji je, u najmanju ruku buran.

Pored toga što ima ćerku Lenu iz braka sa pop pevačicom Gocom Tržan, ali i sina Željka iz kratke afere sa koleginicom, zadrugarkom Miljanom Kulić, spekulisalo se i o trećem detetu.

 

Ivan je učešćem u rijalitiju “Parovi” 2017. godine izazvao ogromnu pažnju medija i celokupne javnosti, svojim ljubavnim odnosom sa tadašnjom učesnicom Teodorom Radoičić.

Ne samo zbog toga što se našao u ljubavnom trouglu, koji je pored njih dvoje činio i reper Ivan Ivanović Đus, već i zbog Teodorine navodne trudnoće.

– Teodori je pozlilo, brzo su je odveli dežurnoj bolnici, čekaju se rezultati, ali po svemu sudeći, ona je trudna – glasila je izjava izvora bliskog produkciji.

Među učesnicima se tada šuškalo da je Teodora bila početkom šeste sezone u krevetu sa Ivanom Marinkovićem, te da je on otac njenog deteta, a da je Đus samo upao u njenu zamku, zbog čega umalo da izgubi brak.

PULSONLINE.RS