Početna Vijesti Mama, da li možeš da dođeš kod mene sutra: Milanka otkrila šta...

Mama, da li možeš da dođeš kod mene sutra: Milanka otkrila šta joj je nestala kćerka Ana tražila prije 10 dana!

Ana Volš, rodom iz Beograda, koja je posljednji put u Srbiji bila 27. decembra, prema riječima njene majke, u tom periodu normalno se ponašala i ništa nije ukazivo na ovu agoniju koju njena porodica preživljava.

Podsjetimo, Beograđanka je nestala kada je 1. januara oko četiri sata iza ponoći napustila svoj porodični dom u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gdje je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Kurir je jučer pronašao Aninu majku Milanku, koja živi u Beogradu. Zabrinuta žena nam je ispričala da već danima ne spava i da je na lijekovima.

Milanka kaže za Kurir i da je kćerku poslednji put vidjela u decembru.

– Došla je 27. novembra u Beograd i bila je 10 dana. Rješavala je neku papirologiju i nisam primijetila ništa sumnjivo u njenom ponašanju – kaže ona:

– Zvala me je oko 20. decembra i rekla: “Mama, da li možeš da dođeš kod mene sutra?” Iznenadila sam se i odgovorila joj da mi treba vremena da se spremim i da ću doći početkom januara. Ona mi je onda rekla da ne moram ni tada da dolazim, jer ima planove s mužem. Nije mi jasno zašto je insistirala da tada dođem i to tako brzo, zaista ne znam.

Lokalna policija i dalje danonoćno traga za nestalnom Beograđankom, ali za sada nema nikakvog traga koji bi riješio misteriju njenog nestanka.

ekskluziva.ba