Početna Vijesti Majka nestale Beograđanke poslije hapšenja kćerkinog muža Brajana: Otkrila s kim je...

Majka nestale Beograđanke poslije hapšenja kćerkinog muža Brajana: Otkrila s kim je Ana išla da se vidi na aerodromu, ali i kakav je brak imala!

Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanka Ane Volš (39) rekla je za Kurir da ne zna tačan razlog zbog kog je njen zet Amerikanac Brajan Volš (48) uhapšen.

– Čula sam da je Brajan uhapšen zbog ometanja istrage, ali ne znam nikakve detalje i to sam čula iz medija. Vjerujte, ništa ne znam i molim vas, razumite me – kaže zabrinuta majka nestale žene, kojoj se svaki trag izgubio u novogodišnjoj noći.

Kurir je ranije objavio ispovijest Anine majke koja je između ostalog rekla da se nada da će se njena kćerka pojaviti živa i zdrava. Podsjetimo, u nedjelju uveče, uhapšen je Brajan Volš, suprug misteriozno nestale Beograđanke Ane Volš zbog ometanja istrage.

– Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku njegove supruge. Policija ima razlog da vjeruje da je Brajan Volš počinio krivično djelo obmanjivanja policijskih istražitelja – rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi, a prenosi Boston 25.

Inače, Milanka Ljubičić juče je za Kurir rekla i da vjeruje svom zetu.

– Kako su mi objasnili, ona je trebalo da zajedno s kolegom ode do aerodroma, ali niko ne zna da li je ušla u taj taksi. Ono što me smiruje je činjenica da mi je zet rekao da je ubijeđen da je ona živa i da je dobro, a ja mu vjerujem! – rekla je Milanka i dodala da su njeni kćerka i zet imali dobar odnos i brak.

ekskluziva.ba