Početna Vijesti DAN NAKON ŠTO JE ANA NESTALA, POGLEDAJTE ŠTA JE NJEN MUŽ URADIO?!...

DAN NAKON ŠTO JE ANA NESTALA, POGLEDAJTE ŠTA JE NJEN MUŽ URADIO?! Policija sad dokaze traži na deponiji za smeće

Američki istražitelji zaplijenili su dvije prikolice za smeće u okviru potrage za nestalom Beograđankom Anom Walshe (39).

Naime, Šon Haris, vlasnik firme “Šon Haris Enterprajz” iz Kohaseta, rekao je reporterima “Boston 25 Njuz”, da su njegove dvije prikolice za smeće zaplijenjene u okviru istrage, kao i da su istražitelji kontaktirali sa njim u subotu uveče. On je po dogovoru sa policijom odnio kontejnere na ugovorenu lokaciju i predao ih, prenosi Blic.

Nekoliko izvora reklo je za “Boston 25 Njuz” da se ulažu veliki napori da se pronađu dokazi koje je Brajan Volš, suprug Ane Volš, možda bacio u neki kontejner ili kantu.

Foto: YOUTUBE/BOSTON25NEWS.COM

Podsjetimo, Ana Volš poreklom iz Srbije, iz Beograda, navodno je posljednji put viđena kako izlazi iz kuće 1. januara oko 4 sata ujutru, dok je Brajan optužen da je doveo policiju u zabludu tokom istrage o nestanku svoje supruge.

Policija je isto saopštila da je njen suprug, samo dan nakon što je Ana nestala kupio sredstva za čišćenje vredna 450 dolara. Takođe, navode i da je kupio cerade, kofu, ali i ljepljivu traku.

Kurir.rs