Početna Vijesti Samo da mi je kćerka živa, u četiri zida razmišljam da li...

Samo da mi je kćerka živa, u četiri zida razmišljam da li je dobro: Majka nestale Ane Volš otvorila dušu

Samo da je moja Ana živa i zdrava, ostalo mi nije važno! Ovim riječima za Kurir počinje ispovijest Milanka Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš (39), koja je nestala u novogodišnjoj noći u američkoj državi Masačusets.

Ana, koja ima troje male djece i supruga, 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gdje je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Kurir je juče pronašao Aninu majku Milanku, koja živi u Beogradu. Zabrinuta žena nam je ispričala da već danima ne spava i da je na lekovima. Kako kaže, da je Ana nestala, javila joj je druga kćerka, koja živi u Kanadi.

U kontaktu sa zetom

– Ne znam šta ću od sebe! Sama u četri zida razmišljam gdje je moja kćerka i da li je dobro. Svakodnevno sam na vezi sa zetom Brajanom, koji je i prijavio njen nestanak, ali i s drugom kćerkom u Kanadi – kaže Milanka i dodaje da ne može ni da nasluti razlog Aninog nestanka.

– Koliko ja znam, u novogodišnjoj noći ništa nije ukazivalo na ovakav scenario. Ana, Brajan, njihova djeca i prijatelji bili su u njihovom domu i uživali su. Ana me je oko jedan sat iza ponoći pozvala kako bi mi čestitala Novu godinu. Ne mogu sebi da oprostim što se nisam javila! Spavala sam i, onako sanjiva, vidjela sam poziv i rekla sebi “zvaću je ujutru”. Ana je zatim pozvala svoju sestru, ali se ni ona nije javila, a njena kuma iz Beograda od muzike nije čula telefon – priča vidno zabrinuta žena.

Ona kaže da je Ana samo tri sata nakon poziva koje je uputila majci, sestri i kumi pozvala taksi kako bi otišla na aerodrom.

– Kako su mi objasnili, ona je trebalo da zajedno s kolegom ode do aerodroma, ali niko ne zna da li je ušla u taj taksi. Ono što me smiruje je činjenica da mi je zet rekao da je ubijeđen da je ona živa i da je dobro, a ja mu vjerujem! – kaže Milanka i dodaje da su njeni kćerka i zet imali dobar odnos i brak.

Ono što je mnogima djelovalo čudno jeste to što je Anin muž pozvao policiju tek 4. decembra, tri dana od nestanka. Milanka objašnjava da je to zato što je Brajan mislio da se Ana ne javlja jer ima veliku gužvu na poslu budući da je ona na rukovodećoj poziciji.

– Međutim, kad je shvatio da je nema, prijavio je nestanak policiji. Inače, Brajan s djecom živi u njihovoj kući u Kohasetu, a Ana zbog posla živi u Vašingtonu – kaže naša sagovornica i dodaje da su Anina dva telefona nedostupna od trenutka nestanka, kao i da njene kreditne kartice nisu korištene od 1. januara.

Izvor: Kurir