Početna Showbiz OGROMAN KREVET, TELEVIZOR, PLIŠANE IGRAČKE: Nika Tošić pokazala svoj mali raj u...

OGROMAN KREVET, TELEVIZOR, PLIŠANE IGRAČKE: Nika Tošić pokazala svoj mali raj u vili na Dedinju, a svi gledaju u njen garderober

Pevačica Jelena Karleuša svojim ćerkama Atini i Niki pruža neizmerno mnogo pažnje i ljubavi, a u vili na Dedinju svakoj je opremila kutak.

POVEZAN VIDEO:

Njena mlađa ćerka Atina već je postala prava zvezda na društvenim mrežama, gde objavljuje videe, na kojima se može videti da je njena soba pravi mali raj za tinejdžere.

Soba je puna plišanih igračaka, knjiga, ali i kozmetike. U sredini je ogroman krevet, na zidu veliki televizor, a njen plakar je pun garderobe, što bi svaka tinejdžerka poželela.

Podestimo, Jelena Karleupa je u jednom intervjuu za Hello rekla da su njene ćerke veoma zrele i jake devojke.

– One su dve Device u horoskopu i to znači da sve drže u sebi, što sigurno loše utiče na njih. Kada sam prolazila kroz neke problematične i krizne situacije u životu, odlazila sam na njihove profile na društvenim mrežama da pročitam šta im sve deca pišu i shvatila sam da su moje ćerke ozbiljnije, zrelije, jače nego što sam mislila da će biti jer bukvalno reč o tome u kući nisu progovorile, ne pridaju tome značaj i ne žele da mamu nerviraju.

A kada ja prva krenem da pričam o tome, one odmah kažu: “Bože, mama, normalno, znam, ne moraš da mi objašnjavaš”. Onda shvatim da sam vaspitala jaku decu. Možda zvuči tužno što sam odgajila jake devojčice, umesto da su, recimo, bezbrižne, ali morale su da budu takve.

kurir.rs/telegraf.rs