Početna Vijesti KRVAVI NOŽ NAĐEN U KUĆI NESTALE ANE VOLŠ: Suprug Brajan snimljen kako...

KRVAVI NOŽ NAĐEN U KUĆI NESTALE ANE VOLŠ: Suprug Brajan snimljen kako kupuje sredstvo za čišćenje: Evo kako se izjasnio optuženi

Utoku je suđenje mužu nestale Ane Volš, Brajanu Volšu.

Tužioci su naveli da je krv pronađena u podrumu kuće Ane Volš u Kohasetu. Pronađen je i oštećen nož, koji je na sebi imao krv.

On je platio 450 dolara u kešu za sredstva za čišćenje. Policija je pretražila kuću i pronašla krv u podrumu, gdje smo otkrili i krvavi nož, naveo je tužilac.

Nije prijavio nestanak da bi očistio dokaze

VOLŠ NA SUDU FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

On nije prijavio nestanak da bi očistio dokaze, tvrde istražitelji.

*Sve vrijeme je bio u kući, u petak i subotu, pomagao je policijskim inspektorima, ali istražitelji kažu da je Brajan Volš viđen na nadzornim kamerama kako kupuje sredstva za čišćenje od 450 dolara – navodi tužilac.

OVAKO JE IZGLEDALO SUĐENJE:

Tužioci su takođe rekli da je Brajan Volš lagao policiju, rekavši da je otišao po sladoled svom sinu, kada je zapravo otišao u prodavnicu da kupi sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara, prenosi Kurir.

“Nisam kriv”

Volš se izjasnio da nije kriv i da je razumio optuzbe. Istražiteljima je rekao da je 2. januara išao sinu da kupi sladoled, a snimljen je kako je za keš kupio sredstva za čišćenje.

Ana Volš nije pronađena. Kaucija za puštanje Brajana na slobodu je određena na 500.000 dolara!

novi.ba