Početna Vijesti JEDAN DETALJ NA MUŽU NESTALE BEOGRAĐANKE ODMAH PRIVUKAO OGROMNU PAŽNJU

JEDAN DETALJ NA MUŽU NESTALE BEOGRAĐANKE ODMAH PRIVUKAO OGROMNU PAŽNJU

Suprug Beograđanke Ane Volš (39), koja je misteriozno nestala 1. januara, Brajan Volš danas bi trebalo da bude se pojavi u sudu kako bi se izjasnio o optužbama da je ometao istragu, odnosno dovodio policiju u zabludu tokom istrage o nestanku supruge.

Američki mediji objavili su snimak privođenja Brajana Volša iz policije u sudnicu. Fotografije i snimci nakon izvođenja iz policijske stanice su zastrašujući jer dok se 10 dana traga za njegovom suprugom, Brajan je izašao iz stanice bezbrižan i nasmijan, a još jedan detalj je privukao pažnju.

Naime, on je bio u čudnim bijelim čizmama, koje su ličile na one za snijeg, međutim, on je na nogama zapravo imao specijalnu obuću koju su mu obuli poslije oduzimanja njegovih cipela koje su date forenzičarima na vještačenje.

Da podsjetimo suprug nestale Beograđanke Ane Volš, sa kojom ima tri mala sina, uhapšen je kasno u nedjelju zbog ometanja istrage.

FOTO: PRINTSCREEN TWITTER

– Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku supruge. Policija ima razlog da vjeruje da je Brajan Volš počinio krivično djelo obmanjivanja policijskih istražitelja – rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi, a prenosi Boston 25.

Nestanak supruge on je prijavio tek tri dana nakon što je, navodno, posljednji put viđena.

Ovo međutim, nije prvi put da Brajan Volš dolazi u sukob sa zakonom. Brajan Volš je osuđen i za falsifikovanje potvrdnih dokumenata i prodaju lažnih slika Endija Vorhola na internetu, prenosi RTS pisanje mreže En-Bi-Si Boston.

Naime, on je, kako se navodi u tadašnjoj optužnici, 2016. godine uzeo autentične slike od prijatelja i koristio njihovefotografije i dokumentaciju kako bi prodao replike na Ibeju (eBay).

Slučaj je otkriven kada je kupac vidio dvije slike Endija Vorhola na Ibeju, sa fotografijom pečata kojim se potvrđuje autentičnost umjetničkog djela. Kupac se dogovorio da te slike, dio serije “Senke”, kupi za 80.000 dolara.

novi.ba