Početna Rijaliti STIGLO JE GORKO KAJANJE! POBJEGLA JE IZ ZADRUGE TOKOM ”PITANJA NOVINARA”, A...

STIGLO JE GORKO KAJANJE! POBJEGLA JE IZ ZADRUGE TOKOM ”PITANJA NOVINARA”, A TU JE I ON KOJI DRŽI REKORD

Od kada je počeo da se prikazuje rijaliti “Zadruga” ,javnost ne prestaje da priča o učesnicima i dešavanjima u Beloj kući. Tokom svih pet sezona, učesnici su upamćeni po skandalima i diskvalifikacijama. Šesta sezona koja se trenutno emituje prednjači po broju diskvalifikovanih učesnika.

POVEZAN VIDEO:

Naime, pri ulasku u rijaliti, zadrugari potpisuju ugovor u kome se obavezuju da će poštovati pravila, a posebno da neće fizički nasrtati jedni na druge, ali često to ne ispoštuju pa im nakon toga sleduje diskvalifikacija.

Među poslednjima je bio Miki Đuričić koji je samoinicijativno napustio Zadrugu, a zbog toga će morati da plati kaznu od 50.000 evra.

Pored Mikija, učešće Uroša Ćertića u “Zadruzi 6” su obeležili brojni skandali, a Veliki šef je tada rešio da ga nedavno diskvalifikuje iz daljeg takmičenja.

Podsetimo, učešće Uroša Ćertića u rijalitiju su obeležili brojni skandali. Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje.

Zadrugarka Super Cveta samoinicijativno je napustila rijaliti program i zbog toga će morati da plati kaznu od 50.000 evra.

Snežana Bogdanović i Ivan Nešković su zajedno pobegli iz “Zadruge” i oni su diskvalifikovani, a tom prilikom se Veliki šef odmah oglasio.

Sandra Bakša o pobegla iz rijalitija, a malo nakon toga je priznala da ne zna kako će da vrati dug od 50.000 evra Pink produkciji.

Emil Kamenov i Kristijan Golubović diskvalifikovani su iz rijalitija “Zadruga” zbog tuče sa Urošem Ćertićem.

Kristijan i Emila izašli iz policijske stanice! Golubović: Žao mi je što se ovo dogodilo, ali unutra je bio jedan sadista!

Robert Mitrović, bivši suprug Viktorije Mitrović, pobegao je iz Zadruge i produkcija ga je diskvalifikovala, a pored toga moraće da plati 50.000 evra jer je prekršio ugovor.

BONUS VIDEO:

pulsonline.rs