Početna Rijaliti Prvo oglašavanje Milana Miloševića nakon napuštanja Pink televizije: Voditelj otkrio sve o...

Prvo oglašavanje Milana Miloševića nakon napuštanja Pink televizije: Voditelj otkrio sve o prekidu ugovora, evo ko je donio odluku

Voditelj Milan Milošević oglasio se na Instagramu i napokon progovorio o odlasku sa televizije Pink. Naime, Milan se oglasio putem Instagram storija i napisao sljedeće:

– Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način vama koji me pratite na društvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko 10 miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetine hiljade poruka raznog sadržaja sam dobio od vas, svaki stori koji postavim za nekoliko sati pogleda više od 300.000 ljudi. Sve je to super, drago mi je što se toliko interesujete za mene ali moram neke stvari da vam objasnim – napisao je Milan.

– Sa Televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više dio te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumijem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način – napisao je voditelj i dodao:

– Molim vas da me razumijete jer ja nemam nijednu ružnu riječ da kažem o bivšim poslodavcima što sam i navodio realno u svakom intervju koji sam dao. Prekinuli smo saradnju i svako nastavlja svojim putem bez ikakve svađe, civilizovano potpuno. Hvala vam i nadam se da poštujete moju riječ – zaključio je voditelj.

Podsjetimo, on je bio učesnik prve sezone “Zadruge”, a već od druge postao je i voditelj spomenutog rijalitija. Bio je domaćin emisija “Pretres sa Milanom Miloševićem”, “Pitanje gledalaca” , “Gledanje snimaka” i “Nominacija”.

 

Izvor: Kurir