Početna Vijesti Preminula mlada influenserka: Imala je samo 20 godina! Dugo se borila s...

Preminula mlada influenserka: Imala je samo 20 godina! Dugo se borila s rijetkom bolešću

Influenserka Elena Huelva iz Sevilje preminula je u 21. godini nakon šestogodišnje borbe s rijetkim oblikom raka kostiju.

Elena je svoju borbu za život redovno dokumentovala na društvenim mrežama, a sudeći po njenim objavama, do posljednjeg trenutka nije odustajala, lavovski se boreći.

Osmijeh lica nije skidala ni kad je bilo najteže.

Ona je početkom decembra objavila snimak u kom je svojim pratiocima otkrila da se njeno stanje naglo pogoršalo.

– Našli su još metastaza u mom dušniku, što je veoma opasno, kao što znate, jer tako dišemo. Nema potrebe da govorim mnogo. Šta god da se desi, znam da moj život nije bio uzaludan jer sam se borila i postigla sam ono što želim, da podignem svijest o ovoj bolesti.

– Želim da bude jasno da sam već pobijedila. Uz svu ljubav i ljude koje imam pored sebe, već sam pobijedila. Na kraju krajeva, život je življenje i stvaranje uspomena sa ljudima, a ja imam mnogo dobrih uspomena sa mnogo divnih ljudi i mnogo drugih stvari. Željela bih da vam se zahvalim za svu ljubav koju ste mi uvijek pružali. Volim vas – rekla je Elena tom prilikom.

Ovaj emotivan video je pokrenuo lavinu komentara, te su mnogi napisali da će se moliti za njeno zdravlje. Nažalost, molitve nisu urodile plodom, prenio je Daily Mail.

(Kurir.rs/ Daily Mail)