Početna Rijaliti Ovako se slavilo u domu Dragojevića: Dejan poslije 5 godina sa porodicom:...

Ovako se slavilo u domu Dragojevića: Dejan poslije 5 godina sa porodicom: Raspoložen sam po prvi put nakon dugo vremena!

Dejan Dragojević, pobjednik rijalitija “Zadruga 5”, čestitao je Božić svojim pratiocima na Instagramu uz porodičnu fotografiju.

Naime, Dragojević pet godina nije slavio Božić sa svojom porodicom , a sada je postavio fotografiju i uputio emotivne riječi na današnji praznik.

– Srećan Božić… Uvijek kažem da je BOG taj koji upućuje i zahvalan sam mu. Mene je uputio na mjesto gdje nisam sjedio 5 godina, sa porodicom koju isto toliko nisam vidio.

Osjećaj je nevjerovatan, raspoložen sam po prvi put ono iskreno, duševno. Napravio sam velike greške, ali sada kada ih sve pogledam i znam da su tu ostaje mi samo jedno, a to je DA što više vremena provedem sa porodicom dok smo svi na broju, jer godine idu, a vrijeme ne može da se vrati. Provedite danas dan u MIRU sa svojima, sve ostalo može da čeka – napisao je Dragojević putem objave na Instagramu.

Podsjetimo, Dejan je bio u braku sa još uvijek zakonitom suprugom Dalilom Dragojević. Njihov brak doživio je krah u prethodnoj sezoni rijalitija, a njih dvoje se još uvijek nisu zakonski razveli.

ekskluziva.ba