Početna Showbiz Ko su blizanci koji čuvaju Ronaldova leđa za 800 hiljada eura mjesečno?

Ko su blizanci koji čuvaju Ronaldova leđa za 800 hiljada eura mjesečno?

Otkako je Cristiano Ronaldo prešao u Al Nassr svjetska javnost ne prestaje da priča o ovom transferu. Slavni Portugalac je nedavno predstavljen kao novo pojačanje, a ceremoniji je na stadionu prisustvovao veliki broj navijača.

Bio je to veliki dan za fudbal u Saudijskoj Arabiji i vjerovatno će ostati upamćen kao prekretnica kada je riječ o fudbalu u ovoj državi.

S obzirom na veliko interesovanje, događaj je bio maksimalno obezbijeđen zbog čega su u prvi plan “iskočili” Ronaldovi tjelohranitelji braća blizanci Sergio i Jorge Ramalheiro.

Braća su odavno poznata javnosti jer su često fotografisani sa Cristianom i njegovom izabranicom Georginom Rodrigez, a prema nekim informacijama mjesečno zarađuju oko 800 hiljada eura.

Kako su mediji ranije pisali Sergio i Jorge su se odmah nakon škole pridružili vojsci, a završili su u jedinici specijalnih snaga pod imenom “komandosi”. U Portugalu su radili i za policiju, gdje su bili zaduženi za čuvanje sudija i političara.

Izvor je portugalskim medijima rekao: Sergio i Jorge se oblače elegantno i izgledaju vrlo normalno. Sposobni su da se pomiješaju s gomilom, ali brzo razmišljaju, vide i djeluju u pravom trenutku.”

Njihova majka Leonilde našalila se u izvještaju iz juna 2004. u nacionalnim novinama Correio da Manha:

“Oni dolaze kući svakih petnaest dana samo da operu odjeću.”

Izvor: Azra