Početna Rijaliti Evo šta se dešava sa Milanom Miloševićem pošto je napustio Pink i...

Evo šta se dešava sa Milanom Miloševićem pošto je napustio Pink i Zadrugu: Dobro će se uhljebiti…

Kao veliki šok za vjerne pratioce “Zadruge” stigla je vijest da Milan Milošević više neće biti voditelj ovog TV formata.

– Nije to bila laka odluka, ali je Milan presjekao. Znate kako kažu, Nova godina je vrijeme za nove početke i velike životne odluke, a Milan je napravio jedan od najvećih rezova u životu. Do ove odluke nije došlo preko noći, naravno, nego je Milan dobro izvagao prije nego što je sjeo da porazgovara sa Milicom i Željkom Mitrovićem – ispričao je izvor.

– Jednostavno rečeno, Milanu je bila potrebna promjena nakon što je punih šest godina bio vezan za “Zadrugu”, što kao učesnik što kao voditelj. Ipak, vlasnik jedne televizije je odmah kontaktirao Milana kada se pročulo da napušta “Pink”, te mu je uputio poziv sa ponudom koja se ne odbija. Pregovori su još u toku, ali se vijeća o tome da li će Milan na drugoj televiziji voditi emisiju koja je vezana za rijaliti jer su to vode u kojima najbolje pliva ili će, pored toga, dobiti još jednu emisiju koja se bazira na poznatima. Mnogi se ne sjećaju toga, ali on je karijeru i počeo kao novinar koji je izvještavao o zvijezdama iz domaćeg šou-biznisa – dodao je izvor.

Podsjetimo, voditelj je za Kurir potvrdio informaciju da je napustio ružičastu televiziju.

– Tačno je da više ne radim na Pinku. O mojim daljim poslovnim poduhvatima bićete blagovremeno obaviješteni – kaže za Kurir Milan Milošević.

ekskluziva.ba