Početna Vijesti Pjevač nađen mrtav poslije novogodišnjeg nastupa: Misterija na jugu Srbije, prijatelji zanijemili...

Pjevač nađen mrtav poslije novogodišnjeg nastupa: Misterija na jugu Srbije, prijatelji zanijemili od tuge

Pjevač i klavijaturista sa juga Srbije pronađen je mrtav poslije proslave Nove godine. Kako nezvanično saznaje Kurir, on je svirao u jednom lokalnom restoranu i poslije toga je, kako se sumnja, izvršio samoub.stvo.

– Samo smo čuli kolege kako plaču i policijske sirene. Sve se to desilo poslije svirke. Najvjerovatnije neposredno poslije svirke on je digao ruku na sebe – kaže izvor Kurira.

Niko od muzičarovih prijatelja i kolega nije mogao za njega da pomisli da bi sebi oduzeo život. Prijatelji su ubijeđeni da je živio normalnim, skromnim životom i da je time bio i zadovoljan.

– Imao je porodicu, bili su srećni. Prosto ne mogu da vjerujem da se ovako nešto desilo. Svi smo u šoku, mi kao prijatelji, kolege, a porodici ne mogu ni da zamislim kako je – kaže jedan prijatelj za Kurir.

Od muzičara se opraštaju i na društvenim mrežama sa velikim bolom i tugom.

– Ostala sam bez teksta. Počivaj u miru neka te anđeli čuvaju brate moj. Izgubiti tebe prvenstveno kao čovjeka i prijatelja je veliki gubitak. Moj druže i brate moj neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru!

– Nađi svoj mir i počivaj u njemu dragi naš, uvijek ću te pamtiti po vedrini i osmijehu, prerano si napustio ovaj svijet. Nema riječi utjehe kad odlaze voljeni!

– Zašto brate?

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir