Početna Rijaliti OVO SU RIJALITI GUBITNICI! Oni su najviše novca izgubili u rijalitiju, a...

OVO SU RIJALITI GUBITNICI! Oni su najviše novca izgubili u rijalitiju, a jedan od njih se sada gorko kajanje! Nesnosne cifre

Od kada je počeo da se prikazuje rijaliti “Zadruga” ,javnost ne prestaje da priča o učesnicima i dešavanjima u Beloj kući. Tokom svih pet sezona, učesnici su upamćeni po skandalima i diskvalifikacijama. Šesta sezona koja se trenutno emituje prednjači po broju diskvalifikovanih učesnika.

Naime, pri ulasku u rijaliti, zadrugari potpisuju ugovor u kome se obavezuju da će poštovati pravila, a posebno da neće fizički nasrtati jedni na druge, ali često to ne ispoštuju pa im nakon toga sleduje diskvalifikacija.

Među poslednjima je bio Miki Đuričić koji je samoinicijativno napustio Zadrugu, a zbog toga će morati da plati kaznu od 50.000 evra.

Pored Mikija, učešće Uroša Ćertića u “Zadruzi 6” su obeležili brojni skandali, a Veliki šef je tada rešio da ga nedavno diskvalifikuje iz daljeg takmičenja.

Uroša Ćertića policija izvodi iz Zadruge: Otkrivamo zbog čega mu prijeti robija!

Podsetimo, učešće Uroša Ćertića u rijalitiju su obeležili brojni skandali. Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje.

Zadrugarka Super Cveta samoinicijativno je napustila rijaliti program i zbog toga će morati da plati kaznu od 50.000 evra.

Prvi koji je diskvalifikovan iz “Zadruge 6” jeste Branko Gerov zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija.

Među diskvalifikovanih zadrugara našao se i Veljko Simić koji je boravio u rijalitiju od početka septembra.

Podsetimo, Veljko je u više navrata pokazio sklonosti ka agresivnom ponašanju.

Snežana Bogdanović i Ivan Nešković su zajedno pobegli iz “Zadruge” i oni su diskvalifikovani, a tom prilikom se Veliki šef odmah oglasio.

– Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da su Snežana Bogdanović i Ivan Nešković diskvalifikovani iz “Zadruge” i da su oboje potpisali izjave kojima garantuju da će televiziji Pink isplatiti po 50.000 evra na ime kazne. Veliki šef – pročitao je Marko.

Sandra Bakša o pobegla iz rijalitija, a malo nakon toga je priznala da ne zna kako će da vrati dug od 50.000 evra Pink produkciji.

– Rešila sam da bežim nakon pitanja novinara. Sedela sam sa Ivanom Puzić i komentarisale samo koliko nam je teško i da želimo napolje. Mislim da je u tom trenutku to bila apsolutno ispravna stvar i nisam ni jednog sekunda razmišljala o posledicama, tačnije o kazni, rekla je ona za Informer.

Emil Kamenov i Kristijan Golubović diskvalifikovani su iz rijalitija “Zadruga” zbog tuče sa Urošem Ćertićem.

Bugarin napušta Zadrugu: Emil Kamenov spakovao stvari, želi razgovor sa produkcijom!

– Kajem se što sam dozvolio bilo kome da me isprovocira sistematskom psihološkom torturom – izjavio je Emil tada za Pink.rs.

Robert Mitrović, bivši suprug Viktorije Mitrović, pobegao je iz Zadruge i produkcija ga je diskvalifikovala, a pored toga moraće da plati 50.000 evra jer je prekršio ugovor.

Kristijan Golubović i Emil Bugarin diskvalifikovani iz Zadruge 6!

Sudija odlučio kakve će posljedice snositi Kristijan i Emil! Golubović tvrdi: Uroš nema povrede, može privatno da nas goni!

kurir.rs