Početna Showbiz Karleuša žestoko odgovorila Tošiću: Zvanje tabloida i ciganisanje preko novina je dno...

Karleuša žestoko odgovorila Tošiću: Zvanje tabloida i ciganisanje preko novina je dno dna! To pravi muškarac ne radi!

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu gdje je reagirala na pisanje jednog medija preko kojeg se oglasio Duško Tošić i naveo da, za razliku od nje, poštuje dogovor dok traju pregovori o razvodu.

– Zvanje tabloida i ciganisanje preko novina je dno dna. To pravi muškarci i gospoda ne rade. Iz poštovanja i ljubavi prema mojoj djeci koja su u osjetljivom dobu i koju sve ovo pogađa, neću reagovati na ove tužne poteze protiv mene i zvanja Ljiljane Stanišić koja je toliko zla nanijela našoj porodici. Nesvijest, tužno – poručila je Karleuša.

Podsjetimo, Tošić se danas oglasio preko svog advokata Nikole Premovića.

– Duško Tošić je neko ko kroz cijelu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbjegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari.

Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku – rekao je ranije advokat Premović.

Duško nije imao manire pravog muškarca: Karleuša otkrila šta Tošić nikada nije uradio za nju!

ekskluziva.ba