Početna Showbiz SNIMAK HAPŠENJA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Inspektori ga oborili na zemlju i stavili mu...

SNIMAK HAPŠENJA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Inspektori ga oborili na zemlju i stavili mu lisice – nije se opirao

Kristijan Golubović tokom svog boravka u rijaliti programima bio je prepun priča o kriminalu i robiji, kao i o policiji, na.koticima i navodnom “namještanju hapšenja”.

Mediji su prije 12 godina prenijeli vijest da je ovaj žestok momak uhapšen navodno zbog posjedovanja na.kotika.

Tada su podijelili i snimak na kom se vidi kako inspektori obaraju Kristijana na zemlju ispred crkve Svetog Marka. Inspektori su Goluboviću i njegovim prijateljima stavili lisice, a zatim odveli u policijsku stanicu.

Kristijan Golubović tokom svog boravka u rijaliti programima bio je prepun priča o kriminalu i robiji, kao i o policiji, na.koticima i navodnom “namještanju hapšenja”. Mediji su prije 12 godina prenijeli vijest da je ovaj žestok momak uhapšen navodno zbog posjedovanja na.kotika,

Tada su podijelili i snimak na kom se vidi kako inspektori obaraju Kristijana na zemlju ispred crkve Svetog Marka. Inspektori su Goluboviću i njegovim prijateljima stavili lisice, a zatim odveli u policijsku stanicu.

– Prema podacima koje je policija saopštila, Kristijan Golubović, njegova majka, Milanka Golubović, i drugi, uhapšeni su pod sumnjom da su trgovali d.ogom, kao i zbog držanja, nošenja i prometa oružija i eksplozivnih materija. Golubović je, kako se navodi, organizovao kriminalu grupu koja je na relaciji Novi Pazar-Beograd raznosila d.ogu. S.I. je preko M.F. jednom nedjeljno slao he.oin i paracetamol, koji bi u Beogradu preuzimali U.V. i A.K., a drogu bi prepakivali u manje paketiće u stanu Golubovićeve majke. Te paketiće je Kristijan predavao F.S. radi dalje prodaje. D.S. je uhapšen 13. januara kada je kod njega pronađeno 8 grama heroina, poslije čega mu je određen pritvor do 30 dana. Precizirano je da su Golubović, U.V. i M.F. kod koga je pronađeno 25 grama heroina, uhapšeni nakon primopredaje ispred crkve Svetog Marka u Beogradu, a da je S.I. uhapšen i Novom Pazaru. Milanka Golubović i A.K. uhapšene su u iznajmljenom stanu, koji je koristila Golubovićeva majka i da je prilikom pretresa pronađeno 100 grama heroina, 100 grama paracetamola i jedan pištolj marke bereta. Specijalni tužilac za organizovani kriminal, izjavio je da se još uvijek razmatra da li će Golubović i njegova grupa biti optuženi za organizovani kriminal – prenosili su prije 12 godina mediji.

Kristijanov cimer iz zatvora iznio šok optužbe: Goluboviću propao ugovor od 500.000 eura, podstanar je, nema od čega da plati kiriju!

Kada je Kristijan Golubović učestvovao u rijaliti progaramu “Farma” otkrio je detalje ovog hapšenja. Na Jutjubu postoji video gdje Kristijan detaljno objašnjava kako su ga uhapsili, jer je navodno pronađena dro.a u crkvi Svetog Marka, koju je neka djevojka prenijela u brushalteru 17 kilometara do njegove majke Maje.

U tom trenutku, kada je njegova majka, na pragu uzela taj “paketić” od pomenute djevojke, koja je rekla da ju je Golubović poslao, upalile su se, kako Kristijan kaže, rotacije i ispostavilo se da su to inspektori, piše Srbija danas.

– Kažu Kristijan na,ko diler, prodaje he,oin u crkvi, u posredstvu maloljetnika. A heroin 30 kilometara na volšeban način kod moje majke u kući, kako? Zvoni djevojčica na vrata i kaže: “Dobar dan, vi ste Kristijanova majka, rekao mi je da vam dam ovo”. Moja keva uzima i milicija kaže šta vam je ovo, to je američki sistem. Po kom osnovu se moja majka, 17 kilometara od crkve Svetog Marka, hapsi sa nekim paketom u stanu. Žena ne zna dijete koje je ušlo u stan, da se ogrije i donijela paket. Ona jedina kaže: “Kristijan Golubović mi je rekao u crkvi da uzmem he,oin, da stavim u brushalter i da odem 17 kilometara kod njegove majke da ga predam”, a Kristijan na tom istom mjestu sa drugom pali svijeću u crkvi – rekao je Golubović, a zatim nastavio:

– 48 minuta sam uhapšen i sjedim na zadnjem sedištu u mom džipu. Teatar policijski je prestao: “Lezi dole”, hoće čojvek da puca u strahu. Ne osjećam se krivim, nemam potrebe za nasilnom reakcijom. Hajde da ti legnem dole, da ti bude satisfakcija da ti hapsiš Kristijana. Moj školski drug je za volanom džipa i još jedan inspektor i ovaj izađe napolje i ne znaju šta da rade sa mnom, uhapšen, a nemam ništa. Taj dečko što je bio sa mnom je došao da mi drži teretanu u Beogradu. Mi smo obišli pet teretana to jutro, otišli u crkvu Svetog Marka da zapalimo svijeće. Majka me pita hoću li da dođem da ona može da ide u Njemačku, već se spakovala. Otvorila vrata i očekuje da vidi sina, a vidi ovolicno na,komanče koje kaže: “Ja sam maloljetna, ja ne pušim, ne pijem, ne dro,iram se, on mi je rekao da dro,u donesem njegovoj majci”. A šta da radi moja majka sa dro,om? Da je prepakuje u manje paketiće i prodaje u kaputu i koferima? Karta kupljena za ovo (Njemačku), a moja mama u zatvoru – objašnjavao je Kristijan.

Snimak hapšenja Kristijana Golubovića možete pogledati u nastavku:

Kako je Kristijan pričao o tom hapšenju pogledajte u nastavku:

haber.ba