Početna Rijaliti POGAZIO RIJEČ DATU MITROVIĆU: Filip Car prevršio svaku mjeru, evo kako će...

POGAZIO RIJEČ DATU MITROVIĆU: Filip Car prevršio svaku mjeru, evo kako će biti sankcionisan!

Nema šale!

Opšte je poznato da je zadrugarima strogo zabranjeno da u rijalitiju, ali i van njega, otkrivaju uslove koje su sebi obezbedili potpisivanjem ugovora, ali mnogi od njih ovu stavku iz ugovora nikako ne poštuju.

Za šest sezona smo često imali prilike da čujemo kako se pojedinci hvale honorarima koje dobijaju za učešće u rijalitiju, a čini se da su se ove priče smučile gledaocima, koji su otkrivanje honorara Filipa Cara žestoko osudili. Dok je ležao u rehabilitaciji pored Aleksandre Nikolić, Filip je u razgovoru sa Bojanom Simićem otkrio da mu je produkcija ove godine obezbedila dobre uslove, te je šokirao priznanjem da nedeljno dobija čak 3.000 evra, a kompletnu javnost potpuno razbesneo izjavom da mu je “i to malo”. Ja ove godine dobijam 3 hiljade i to mi je malo, iskreno – rekao je Car pokazujući rukama broj 3, a onda je otkrio da u četvrtoj sezoni, kada je prvi put i ušao u rijaliti, nije imao nikakav honorar, kao ni Aleksandra Nikolić.

Budući da je prekršio jednu od glavnih stavki ugovora, očekuje se da će Car biti kažnjen, verovatno smanjivanjem tog istog honorara kojim se hvalio.

haber.ba