Početna Vijesti Dječak (3) nije izdržao: Poslije 5 dana na aparatima izgubio bitku! Nestao...

Dječak (3) nije izdržao: Poslije 5 dana na aparatima izgubio bitku! Nestao na rođendanu svoje majke, a onda je uslijedio horor

Dečak (3) iz Zapadne Australije udavio se u komšijskom bazenu ubrzo pošto se porodica doselila u novu kuću u Livingstonu u Zapadnoj Australiji.

Majka je 29. decembra primetila da je dečak nestao, i počela da pretražuje komšiluk. U pomoć su joj pritekli i drugi susedi.

Malog Ajzaka su međutim 15 minuta kasnije pronašla deca u komšijskom bazenu, prenosi Dejli mejl.

Njegova majka Zahra je pokušala da ga oživi do dolaska hitne pomoći koja ga je odvezla u dečju bolnicu u Pertu gde je stavljen na aparat za održavanje života.

Na aparatu je bio pet dana, ali nije mogao da se oporavi.

Njegova skrhana tetka rekla je da joj se sestra preselila u predgrađe da bi bila bliže školi koja nudi program učenja za starijeg od njena dva sina.

“Bila je tako uzbuđena, a pošto joj je bio rođendan, pokušavala je da sve organizuje za porodično okupljanje u novoj kući”, napisala je tetka dečaka na Fejsbuku.

Ona je pozvala Australijance da se uvere da su njihovi bazeni pravilno ograđeni.

“Policijska istraga je otkrila da nedostaju dve granične ograde, što nije bilo poznato mojoj sestri i mužu na njihovoj strani imanja. Ovakva tragedija se mogla sprečiti i malo dete bi trebalo da bude bezbedno u svom domu”, napisala je ona.

(Kurir.rs/Daily mail)