Početna Showbiz TUŽNE VIJESTI STIŽU IZ DOMA SUZANE MANČIĆ! Voditeljku zadesila iznenadna smrt u...

TUŽNE VIJESTI STIŽU IZ DOMA SUZANE MANČIĆ! Voditeljku zadesila iznenadna smrt u porodici, hitno se oglasila slomljena!

Voditeljka Suzana Mančić rastužila je sve na društvenim mrežama kada je objavila da je izgubila dragu osobu sa kojom je delila i dobro i zlo.

Pre 14 godina Suzana je ostala bez svoje majke Vere čiji je odlazak teško podnela, koja je nakon smrti supruga, Suzaninog oca, do kraja života živela sa voditeljkom i njenim ćerkama Natalijom i Teodorom.

Nekadašnja “loto devojka” govorila je koliko ju je majčin odlazak promenio, koliko je tada sazrela, korigovala svoje stavove, odnos prema životu i ćerkama. Verino prisustvo i podrška puno su joj značili, čak i u periodu kada je odlično zarađivala i postala samostalna žena, majčini komentari i saveti bili su presudni u razvoju njene karijere i privatno. Veliki uticaj na Suzanino odrastanje imala je i teta Nadežda Rašić koja je danas napustila ovaj svet. Tuga Suzane Mančić je velika, što je i podelila sa pratiocima na “Instagramu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

– Odlaze da bi se ponovo našli : Vera, Lale i Nada . Odgajali nas, negovali, bili uz nas uvek kada treba, Nadežda Rašić 14.09.1935-03.01.2023. Mila moja Titi, mirno putuj – poručila je voditeljka i sve rastužila ovom objavom.

 

 

Kurir.rs/M.J.