Početna Showbiz Saša Popović izbacio Anu Nikolić iz studija!

Saša Popović izbacio Anu Nikolić iz studija!

Saša Popović je nedavno otkrio jednu anegdotu koja se tiče Ane Nikolić. Naime, on je nju prije mnogo godina izbacio iz studija, a ona mu je obećala da će biti poznata.

Saša Popović koji je u 2022. godini započeo novi biznis s nekretninama u kom mu pomaže pjevačica Viki Miljković, bio je gost jedne emisije u kojoj je govorio o brojnim saradnjama sa velikim imenima muzičke scene, ali i otkrio kako je Anu Nikolić jednom prilikom izbacio iz studija.

Nekadašnji vlasnik Granda naveo je da je Zdravko Čolić najveći i najpopularniji pop pjevač svih vremena, Zlata Petrović vesela, nasmijana, najbolja pjevačica za ove svadbe na kojima radi, Neda Ukraden doajen naše pop muzike, Seka Aleksić jedna od najtiražnijih pjevačica u Grandu.

Nakon toga je voditelj spomenuo Anu Nikolić, a Saša Popović je odmah iskoristio situaciju da ispriča jednu anegdotu.

– Bila je 2000. godina ili 2001. godina ne znam tačno kada otvorili smo Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo nevjerovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pjevačica što se tiče CD i kaseta – prisjetio se Popović u emisiji “Show se nastavlja”.

Dodao je i to da kada je ušao u studio, producent je radio s nekom pjevačicom, tačnije s Anom Nikolić.

– Kažem: ‘Rale ‘ajde da radimo, je l’ si lud, koja je sada ova pjevačica ovdje?’. Ja njoj kažem: “Slušaj ti, daj izađi napolje”. Ona izađe iz kabine i ja joj kažem: “Ma ko si bre ti?! Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, a ja joj odgovorim: “Ti nikada nećeš biti poznata, m..š napolje”, rekao je Popović i dodao da je Nikolićeva poslije godinu dana postala poznata.

Istakao je i to da je nakon godinu dana pozvao u Grand šou (Show), gdje je ona došla i podsjetila ga šta joj je rekao. Nakon ovoga, Saša je nastavio da priča o članovima žirija “Zvezde Granda”.

– Mili je “ludak svoje vrste”, Snežana Đurišić i Ana Bekuta su dame, Marija Šerifović najlucidniji član , otkačena, što na umu to na drumu. Bosanac s jedne strane jako ozbiljan i vrlo konkretan, drži muziku u malom prstu. Đorđe David je “lud čovjek, pravi roker”, a na Viki Miljković se istresemo kad smo nešto nervozni. Viki je super, ona zaista dobro čuje. Uvijek je prozivaju za diplomu. Ona jeste završila muzičku akademiju u Prištini – naveo je Saša Popović za srbijanske medije.

ekskluziva.ba