Početna Showbiz Partner Vesne Dedić je zgodan, prosijed i ljekar! Konačno objavila zajedničku fotku,...

Partner Vesne Dedić je zgodan, prosijed i ljekar! Konačno objavila zajedničku fotku, pogledajte kako se vole!

Ona zaista ne gubi vrijeme, pa nakon što je već ranije najavila da će joj u novoj godini prioritet biti nova ljubav, već na proslavi Nove godine voditeljka Vesna Dedić posvetila se tom zadatku.

Tako, čini se, makar izgleda budući da je na novogodišnjoj proslavi zatečena u muškom društvu. Odmah se povelo pitanje da li je u pitanju novi partner Vesne Dedić, a time se želja poznate voditeljke već na samom početku ove godine ispunila.

Međutim, dok se postavlja pitanje da li je u život voditeljke ušetao novi partner Vesne Dedić, ipak je u pitanju njen stari znanac. Naime, voditeljka je na novogodišnjoj proslavi bila na koncertu Ace Pejovića a tamo joj je društvo pravila grupa prijatelja, u kojoj se posebno izdvojio doktor Dejan Antonić s kojim je Vesna i ranije viđana na javnim događajima.

Partner Vesne Dedić njen je dobar prijatelj s kojim ona nerijetko posjećuje događaje i putuje. Ovog puta zajedno su posjetili nastup Ace Pejovića u jednom hotelu u Petrovcu, poznatom ljetovalištu u Crnoj Gori, gdje Vesna ovih dana boravi nakon što je bila i u Budvi koja je nezaobilazna na njenom planu puta kada ide u tom pravcu. Tamo su zajedno ušli u ples i pokazali vrlo prisan odnos koji njeguju. Da li će, međutim, prava ljubav naići Vesni u ovoj godini, ipak je ostalo više nego dovoljno vremena da saznamo.

ekskluziva.ba