Početna Showbiz Ona je uz Zorana Kalezića bila do posljednjeg momenta: Ovako je pjevač...

Ona je uz Zorana Kalezića bila do posljednjeg momenta: Ovako je pjevač pričao o voljenoj supruzi, posvetio joj čak i pjesmu

Pjevač Zoran Kalezić preminuo je u svojoj 73. godini, nakon teške borbe sa karcinomom pluća, a njegova supruga Irena mu je bila najveća podrška do posljednjeg trena.

Naime, on je imao dva braka, sa prvom suprugom je imao sina i kćerku, a sa suprugom Irenom se oženio kada je imao 67 godina, a ona 53 godine. Vjenčali su se 2017. godine daleko od očiju javnosti u restoranu njegovog kuma Radenka Radojičića u Podgorici.

Zoran Kalezić je prema svojoj supruzi oduvijek gajio najnježnija osjećanja, a o tome se nikad nije libio da javno priča.

– Ona je moj spas. Mi muškarci često zaboravimo, zaneseni svojim ličnim ushićenjima, da nam je potreban neko ko će biti uz nas kad nam je najteže. Imao sam sreću da naiđem na takvu osobu -priznao je Zoran svojevremeno.

“Radio sam prethodne dvije godine znajući šta će me snaći. Ne znam kako umjetnik može da postoji bez takvog stava prema životu”, ispričao je pjevač za Kurir TV. Tako je nastala pjesma “Za Irenu” koju je posvetio svojoj supruzi.

“Kasno sam se oslobodio predrasuda da treba da se stidimo ljubavi. Živio sam u miljeu u Crnoj Gori gdje je ljubav bila sramota, ne znam zašto. Niko nije vidio baku i deku zagrljene”, priča Zoran.

Izvor: Kurir