Početna Showbiz Golišava na snijegu: Tati Harisu nije dobro zbog nove fotografije kćerke Đine!...

Golišava na snijegu: Tati Harisu nije dobro zbog nove fotografije kćerke Đine! (Foto)

Kćerka Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline Džinović, tako mlada već je dospjela u žižu medijskog interesovanja, a na društvenim mrežama gdje je veoma aktivna ona je prava zvijezda, sa armijom pratilaca.

Iako njeni roditelji nisu bili za to da njihova kćerka ima društvene mreže, ipak su popustili te je Đina sada često na udaru najrazličitijih komentara, pa i kritika, a mnogi se slažu da su njeni modni odabiri veoma odvažni pa čak i provokativni. Svakodnevno pratioce obraduje po kojom fotografijom u kojoj u prvi plan izbijaju skupocjeni komadi garderobe, a različite, upečatljive modne kombinacije gospodare njenim Instagram kao i Tik Tok nalogom. I ovoga puta uspjela je da izazove reakcije te je najnovije izdanje kao i cjelokupan izgled Đine Džinović naišao na lavinu komentara.

Naime, povodom novogodišnjih praznika, Harisova mezimica uputila se na Kopaonik gdje je po svemu sudeći u odličnom raspoloženju ispratila staru godinu, a njen stajling je privukao izuzetnu pažnju.

Đina je odabrala veoma atraktivnu haljinu u crno-bijeloj boji pripijenu uz tijelo koja je savršeno isticala njenu vitku figuru, a i dosta toga otkrivala. U prvi plan ona je istakla svoj zanosni dekolte pozirajući sa puno samopouzdanja čemu svjedoči i njen opis fotke.

– I đavo kad je vidi u nogama kleca – napisala je stavljajući svima do znanja da se i te kako dobro osjeća u svojoj koži, te da je izgled Đine Džinović njen najveći adut.

Komentari, kao i svaki put do sada, nisu prestajali da se nižu ispod fotografije, a pripadnicama nježnijeg spola posebno se dopao ovaj modni odabir koji je veoma smio posebno za jednu hladnu planinsku noć, pa makar to bila i novogodišnja.

ekskluziva.ba