Početna Showbiz Tamara: Jovana je kokoška! Jeremićka odgovara: Ne oživljam rijaliti mrtvace, ona je...

Tamara: Jovana je kokoška! Jeremićka odgovara: Ne oživljam rijaliti mrtvace, ona je toalet papir!

Tamara Đurić žestoko je potkačila Jovanu Jeremić na dočeku Nove godine. Ona je voditeljku nazvala kokoškom.

Starleta je najluđu noć provela u jednom beogradskom hotelu gdje je nastupao Aca Lukas, a na istom mjestu je bila i voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink. One su i sutradan bile na istom mjestu, na kojem je za reprizu nastupala Aleksandra Prijović.

Sukob njih dvije datira od prošlog ljeta, kada je “kraljica šera” prijavila policiji da joj prijete ljudi Veljka Belivuka zbog Tamare Đurić i Maje Marinković. Njih dvije su tada ušle u rat, koji, po svemu sudeći, i dalje traje.

Naime, reporter Kurira je izvještavao s dočeka iz hotela gdje je pjevao Vuksanović i tom prilikom porazgovarao s nekadašnjom učesnicom rijalitija. Novinar je Đurićevu upitao da li se srela s kontroverznom predstavnicom medija i u kakvom su sada odnosu, na šta je Tamara kroz osmijeh odgovorila:

– Pa nisam je vidjela zato što je mala. Nije u mom vidokrugu, malena je. Možda mi je protrčala između nogu, a nisam je primijetila.

Novinara je interesovalo da li će letjeti perje ako se sretne s Jovanom, a ona je i na to imala odgovor u svom stilu.

– Ne! Ja ne nosim perje. Zna se ko nosi perje, pa može da poleti. Ja se s kokoškama ne čerupam – obrazložila je ona aludirajući na Jovanu.

Tim povodom novinari su pozvali i voditeljku.

– Moram da vam kažem da Tamara Đurić nije moj nivo da bih je komentarisala. Ona je ostala u 2022. godini i rijaliti mrtvace nećemo oživljavati, nećemo ih reanimirati.

Za razliku od nje, ja sam fatalna žena i nisam toalet-papir za jednokratnu upotrebu, a to može da potvrdi i njen momak, koji je pomno pratio moj nastup sa Aleksandrom Prijović. Ja Tamari za Novu godinu želim sve najbolje i da bar jednom u životu osjeti šta znači kad te muškarac iskreno i duboko voli, ako nije do sada to osjetila. Povodom nje se više neću oglašavati, šta god ona o meni bude izjavljivala u medijima. Sve što bude izjavila smatraću kao izliv ljubomorne žene prema meni i mojoj ličnosti i svemu što ja na pravi način predstavljam u Srbiji, a naročito prema mom ispravnom sistemu vrijednosti za koji se zalažem – kaže Jovana i dodaje:

– Što se tiče visine, pošto ona, evo već treći put kad sam ja u pitanju, to potencira, vidi se da baš pati od tog kompleksa i kada se već dotakla toga, neka javnost zna da je Tamara niža od mene sa sve štiklama od 14 centimetara. Kada prođem pored nje, gleda me u bradu, tako da je besmisleno to što ona priča. Ona ne podnosi što ja dominiram jer je i ona Lavica, ali zaboravlja da sam ja Škorpija Lavica, i to je daleko jača kombinacija. Neka zna da se klub zatvara kada je kažem fajront i za to mi nisu potrebni drugari mafijaši, iako ih imam, već samo moja harizma, koja je i više nego dovoljna.

ekskluziva.ba