Početna Showbiz SKANDAL UŽIVO U RIJALITIJU: Javio se gledalac i zatražio od Jovane Jeremić...

SKANDAL UŽIVO U RIJALITIJU: Javio se gledalac i zatražio od Jovane Jeremić vulgarnu stvar (VIDEO)

Njena profesionalnost se pamti!

Pre nego što je počela da vodi “Novo jutro”, Jovana Jeremić je iza sebe imala dugogodišnju karijeru rijaliti-voditeljke. Gledaoci popularnog TV formata “Parovi” viđali su je u brojnim izdanjima, a protekle noći imala je priliku da zablista u “Zadruzi”.

– Rijaliti je mene proslavio, naučila sam prve lekcije. Rijaliti je život, spontanost i neizvesnost. Mnogo mi je drago što sam ovde jer je “Zadruga” najgledanija i nivo je u svakom smislu. Prvi put sam ušla u Belu kuću, lepše još izgleda uživo, lepa je i prijatna atmosfera – govorila je Jovana pred takmičarima.Gotovo da nema osobe koja je ne pamti surovi profesionalizam Jeremićeve koji se ispoljio u više navrata u “Parovim”. Jedna situacijama godinama se ne zaboravlja, a snimak neprijatnosti koju je Jovana doživela u programu uživo još uvek je viralan na društvenim mrežama.

Jedan gledalac se pre četiri godine javio u program i bio je, blago rečeno, nepristojan prema – Možete li da izvadite levu s*su? – upitao je nevaspitani gledalac, nakon čega mu je prekinuta veza. Jovana je prvo bila šokirana, ali je prilično dobro odreagovala i samo se nasmejala na ovaj

haber.ba