Početna Vijesti Novosti LAĆINA POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT U IZRAELU! Ništa nije slutilo na tragediju:...

LAĆINA POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT U IZRAELU! Ništa nije slutilo na tragediju: Pio vino, smijao se, a poslije misteriozno nestao

Milan Laća Radulović sahranjen je prošlog utorka pored svog brata Miloša i majke Marine Tucaković na beogradskom Novom groblju.

Ipak, interesovanje javnosti za njegovu iznenadnu smrt u Izraelu 13. decembra ne jenjava, a Kurir je sad došao u posed poslednje Laćine fotografije, koja je nastala samo nekoliko sati pre nego što je nestao bez traga. On je kasnije nađen na ulici u Tel Avivu bez znakova života, u jednom od tamošnjih najzloglasnijih kvartova.

Kao što se može videti i na fotografiji, pokojni tekstopisac je bio i više nego dobro raspoložen pre svoje smrti. On je sa prijateljima nakon celodnevnog obilaska znamenitosti seo u jedan restoran internacionalne kuhinje, a na stolu se može videti i flaša vina, kojim su nazdravljali. Laća je sa širokim osmehom pozirao fotografu, a rukom je sa tri prsta.

Kako saznajemo, nakon što su se vratili iz ovog restorana, gde ništa nije ukazivalo na tragediju koja će se kasnije desiti, Laća je naglo promenio raspoloženje, o čemu je Kurir već ranije pisao. Izgledao je kao da je pao u depresiju, osmeh mu je u trenutku nestao s lica. Prisetio se pokojnih majke Marine i brata Miloša i nekih teških priča. Tad se i rasplakao. Prijatelju je rekao da želi da bude sam, pa je u noćnim satima izašao iz smeštaja u kom su bili i rekao da će se javiti kasnije, što se nije desilo. Nažalost, kada je njegovo telo pronađeno, Laća je bio mrtav već dva dana.

Podsetimo, Milan je po svaku cenu želeo da se ostvari kao roditelj, pa je uz veliku podršku oca Aleksandra Radulovića Fute i svoje velike prijateljice planirao da postane otac, a o svemu se konsultovao i sa astrologom. Ipak, iznenadna smrt u Izraelu sprečila ga je u toj nameri, te mu je ovo ostala poslednja i najveća neostvarena želja.

kurir.rs