Početna Rijaliti Era Ojdanić (75) priznao da li je imao odnose sa 54 godine...

Era Ojdanić (75) priznao da li je imao odnose sa 54 godine mlađom zadrugarkom!

Zadrugari u Bijeloj kući danima pričaju o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim pjevačem narodne muzike Erom Ojdanićem, o čemu je prva javno progovorila Jovana Tomić Matora, a sada se oglasio pjevač.

Matora je, naime, u jednoj od svađa sa Palčicom otkrila da je ona spavala sa Ojdanićem, što je Palčica oštro demantovala i poručila da je glasine ne interesuju, već dokazi “crno na bijelo”.

– Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom. Ljubili smo se, kada su žurke grlili smo se, ljubili i sve to, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa – počeo je priču Era, koji je priznao da je htio da pomogne Palčici.

– Ona nije svraćala u moj motel, mada sam joj ja ponudio da bude šefica recepcije. Ona je to odbila, kaže: “Nemam vremena da se bavim tim poslovima jer sam mlada, lijepa, s.ksepilna, zgodna, moram to nekako da unovčim”.

Na pitanje da li joj je u tome pomogao, Era kaže:

– Naravno da sam joj pomogao. Forsirao sam je da igra i pjeva, savjetovao kako treba da vrti muškarce oko malog prsta. Bila mi je odličan učenik.

Direktno je upitan da li je sa Palčicom imao s.ks, budući da je to u “Zadruzi” ispričala Matora.

– Čekajte da se sjetim, leb ti j…m. Matora to sve bilježi, ona zna sva događanja iz mog s.ksualnog života. Matoru mnogo volim, njoj sam se mnogo puta povjerio za neke stvari, ona to zna. Matora sve zna o meni, da znate. Ne mogu da se sjetim da li sam imao s.ks sa Palčicom, ali Matora ako zna, neka ispriča situaciju – poručio je Ojdanić.

ekskluziva.ba