Početna Zanimljivosti Ivana Knoll isprozivala hrvatski savez: Promovisala sam državu, a oni mi nisu...

Ivana Knoll isprozivala hrvatski savez: Promovisala sam državu, a oni mi nisu dali kartu! Zato su mi dali Srbi, Englezi i Amerikanci!

Ivana Knoll bila je često tokom Mundijala više u žiži nego samo takmičenje! Atraktivna navijačica privlačila je ogromnu pažnju kad bi se god pojavila na nekom od stadiona.

Popularna “Knol Dol” morala je sama da kupuje ulaznice za mečeve reprezentacije za koju navija. Za to je platila čak 5.000 dolara! Isto toliko ju je koštao i smještaj, a avionsku kartu kupila je u jednom smjeru za 700 dolara (nije znala kada će biti povratak).

– Nažalost, nisam ostvarila nikakvu saradnju sa hrvatskim fudbalskim savezom, iako sam promovisala svoju državu. Da istaknem, srpski fudbalski savez mi je poklonio ulaznice za sve njihove utakmice pa sam išla i gledala sve te mečeve. Isto su uradili i američki i engleski fudbalski savezi – rekla je Ivana Knol i dodala:

– Jedino HNS – ništa, ali nema veze, dosada sam sve radila samostalno, pa ću tako i nastaviti, zaključala je ova popularna navijačica.

ekskluziva.ba