Početna Vijesti Region potresla teška vijest: 25-godišnji hrvatski fudbaler objavio da ima rak testisa

Region potresla teška vijest: 25-godišnji hrvatski fudbaler objavio da ima rak testisa

Zdrav čovjek ima mnogo želja, bolestan samo jednu. Nažalost, po ovoj narodnoj umotvorini počela je nova 2023. godina za 25-godišnjeg fudbalera Bojana Kneževića.

Dugogodišnji fudbaler Dinama iz Zagreba se oglasio na svom Instagram profilu i objavio da mu je dijagnostifikovan rak testisa, zbog čega mora na operaciju.

“Prije svega želim svima da čestitam Srećnu Novu Godinu, puno sreće, ljubavi, uspjeha i naravno zdravlja! Nažalost moja nije počela dobro, dijagnostifikovan mi je tumor desnog testisa te ću sutra biti podvrgnut operacionom zahvatu navedenog. Više informacija i saznanja o vrsti tumora i ostalih bitnih stvari znaću nakon daljih pretraga nakon operacije. Za mene niti prva niti zadnja teška prepreka koja mi se našla na putu u ovih 25 godina života, iz svake sam izašao kao pobjednik, tako će biti i ovog puta. Jedino i zadnje što mogu da napišem je LET’S DO IT!”

Knežević je u Dinamu proveo sedam sezona, a razišao se sa klubom iz Zagreba prošle godine. Put ga je preko Opatije vodio do Gorice, da bi ovu sezonu počeo u bugarskom Hebaru.

Bio je standardni član mlađih selekcija Hrvatske, iako se jedno vrijeme činilo da možda neće biti tako. Knežević, koji je rođen 1997. godine u Bjelovaru, se povezivao sa reprezentacijom Srbije. Pominjalo se da je FSS uputio i zvaničan poziv veznom igraču.

KURIR