Početna Vijesti Poslala demantij preko TV Hayat: Sebija tvrdi da neće nigdje?!

Poslala demantij preko TV Hayat: Sebija tvrdi da neće nigdje?!

U demantiju zbog informacije da je napustila orostorije UKC “Ne brinite, ne idem nigdje. Samo koristim nekoliko dana starog godišnjeg odmora”.

Nakon informacija da direktorica Kliničkog centra u Sarajevu (KCUS) dr. Sebija Izetbegović nakon godišnjeg odmora, od srijede 4. januara, neće se više vraćati na poziciju, ona je uputila demantij preko TV Hayat.

– Ne brinite, ne idem nigdje. Samo koristim nekoliko dana starog godišnjeg odmora. Zakon propisuje da imate zamjenu kad ste na godišnjem odmoru. Simpatična reakcija “određenih” medija. Šta bi tek pisali da izostajem s posla danima, i mjesecima kao moji prethodnici dolazim na posao u 11 sati umjesto na vrijeme – kazala je za Hayat.ba profesorica Izetbegović.

Podsjećamo, nakon poraza Bakira Izetbegovića u borbi sa Predsjedništvo BiH “Avaz” je objavio da ona razmišlja da podnese ostavku na mjesto generalne direktorice, čime bi onemogućila Osmorku da je smijeni.

Međutim, činjenica je da Sebija Izetbegović sa svojom problematičnom diplomom nema perspektive na poziciji generalne direktorice.

Kao što je nakon izbora za poslanicu u Skupštini KS senzacionalistički najavila “a, sada stiže spektakl”, pa na dvije sjednice nije ni progovorila, i sada je vrlo moguće da je u pitanju čisti blef sa ciljem da se pred sve malobrojnijim saveznicima dinastički klan pokaže snažnim i nezamjenjivim. Uhar im je, makar koji mjesec da se varaju kako imaju vlastodržačku perspektivu.

Evo koliko glasova je osvojila Sebija Izetbegović!

avaz.ba