Početna Showbiz OSVANULA POSLJEDNJA PORUKA MASIMA SAVIĆA: Nastala je tri dana prije smrti, a...

OSVANULA POSLJEDNJA PORUKA MASIMA SAVIĆA: Nastala je tri dana prije smrti, a evo šta stoji u njoj

Poznati muzičar Masimo Savić preminuo je u 61. godini nakon teške i kratke bolesti, a vest o smrti objavljena je 23. decembra.

POVEZAN VIDEO:

Poslednji ispraćaj biće 3. januara u 11 sati na Gradskom groblju Zadar, a komemoracija je 30. decembra održana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Sada je osvanula i emotivna objava na društvenim mrežama mnogima omiljenog pevača.

”Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivan život i delite sa svima dobro, delite sa svima razumevanje. Te su misli deo zadnje poruke publici koju je naš Maks snimio, tri dana uoči odlaska. Njome je želeo da čestita Božić i uputi vam svima najbolje želje za (N)ovu godinu. Tvoje misli, tvoje reči i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmerno nedostaje najdraži naš Maks”, piše u objavi na zvaničnoj Instagram stranici Masima Savića.

Podsetimo, vest o smrti je šokirala ne samo njegove kolege, prijatelje i obožavatelje, već i ceo region, a tužne vesti potvrdile su njegova voljena supruga i kći na društvenim mrežama.

“Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Masimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živeti večno; nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna”, napisale su uz njegovu crno-belu fotografiju s koncerta.

(Kurir.rs)